SLITER?: Disse bildene av Whitney Houston fra flyplassen i Sydney har satt fart på ryktene om at hun nok en gang sliter med alkohol og narkotika-problemer.
SLITER?: Disse bildene av Whitney Houston fra flyplassen i Sydney har satt fart på ryktene om at hun nok en gang sliter med alkohol og narkotika-problemer. Vis mer

Hva har skjedd med Whitney?

Popstjernen var helt ugjenkjennelig på flyplassen.

SEHER.NO: Det har de siste ukene versert en rekke spekulasjoner om at popdiva Whitney Houston (46) kan ha hatt et tilbakefall med alkohol og narkotika.

Sangfuglen er i disse dager på sin comeback-turné, og har hatt flere uheldige sceneopptredner som har vekket sterk bekymring rundt hennes helse.

For to uker siden skrev National Enquirer at Houston skal ha kollapset fullstendig bak scenen i Sør-Korea. Og uken etter klarte hun ikke å fullføre hele konsertopptrednen hun hadde planlagt i Brisbane, Australia.

Så langt har popstjernen gjort lite for å avvise ryktene, og søndag satte hun nok en gang fart på spekulasjonene da hun ankom flyplassen i Sydney for å fly til Melbourne, hvor hun også skal holde konsert.

Sjokkerte fans kunne se Whitney som en skygge av seg selv bli fulgt gjennom flyplassen av sin livvakt, skriver RadarOnline.

Og med håret stående til alle kanter, store mørke solbriller og rufsete bekledning lignet hun lite på den glamourøse popstjernen hun er kjent som.

Det er ett år siden Whitney gjorde sitt store comeback under Grammy-utdelingen i LA, etter å ha slitt med alkohol og narkotikaproblemer i flere år. 

Kort tid etter sammenbruddet under konsertopptrednen i Sør-Korea uttalte en bekjent av sangfuglen til National Enquirer at han fryker Whitney kan komme til å dø, og at presset fra den pågående comeback-turneen har blitt for mye for henne.

Etter den planlagte opptrednen i Melbourne skal popstjernen ta en måned fri, før hun så reiser videre til Paris, Storbritannia, Tyskland, Spania og Italia.  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Hun var ikke i stand til å opptre