Hva har skjedd med Victoria Beckham?

Fotballfruen har begynt å trekke på smilebåndet.

SMILER: Victoria Beckham smiler sjeldent, men i det siste har det dukket opp flere bilder av en blid Beckham.
SMILER: Victoria Beckham smiler sjeldent, men i det siste har det dukket opp flere bilder av en blid Beckham. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Victoria Beckham (39) er i likhet med Mona Lisa kjent for sitt mystiske smil. Det er svært sjeldent den tidligere popstjernen trekker på smilebåndet og firebarnsmoren har rykte på seg for å være sur. 

Men nå ser det ut til at isdronningen er i ferd med å tine. Posh har den siste tiden tatt avstand fra sitt dystre image og hun vekker nå oppsikt når hun viser frem sitt hvite glis. 

Beckham overrasket alle da hun i slutten av juli publiserte et bilde på Twitter der hun smiler og peker på Hollywoodskiltet - iført flate sko! Dette var to høyst uvanlige ting for moteikonet og bildet gikk raskt verden rundt. 

Noen uker tidligere la ektemannen David ut et bilde av en lykkelig og smilende Victoria. 

- Jeg sa jo at hun smiler, skrev han under bildet. 

Nå har Fru Beckhams smil igjen blitt foreviget. Denne uken la 39-åringens hårstylist Ken Paves ut et bilde av en smilende Victoria etter at de to hadde vært på en gåtur. 

- Så glad for å ha deg tilbake! Så morsomt å gå på tur og le i Los Angeles' solskinn med Victoria Beckham, skrev Ken under bildet.

Men hva er det som får Victoria til å smile? Kanskje er hun fornøyd med å kunne tilbringe mer tid med ektemannen etter at han nylig la opp som fotballspiller. Paret har nå flyttet tilbake til hjemlandet etter flere år i USA, men Victoria savner tydeligvis Los Angeles og har dratt tilbake flere ganger. Det siste smile-bildet ble tatt på Victorias siste tur til L.A. 

Selv har Beckham uttalt at det er motebransjen som har stjålet smilet hennes.

- Jeg tror jeg sluttet å smile da jeg begynte i motebransjen. Jeg har skapt en slags personlighet som ikke gir et fullverdig bilde av meg, og jeg beskytter meg selv ved å sette opp en mental mur. Før pleide jeg ofte å smile på bilder, men motebransjen stjal smilet mitt, avslørte hun til Glamour magazin i fjor. 

I sin biografi «Learning to fly» skriver brunetten at hun aldri har likt smilet sitt og at hun derfor er ukomfortabel med å smile på bilder. 

LES OGSÅ: - Hun faller nesten ut av nattkjolen 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer