Hva har skjedd med «The Body»?

Overrasket fotografene med skrukkete arm.

<strong>SPORTY:</strong> Skjønnhetens vakre kropp har gitt modellen tilnavnet The Body. Foto: Stella Pictures
SPORTY: Skjønnhetens vakre kropp har gitt modellen tilnavnet The Body. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Supermodellen Elle MacPherson (48) har i mange år gått under tilnavnet «The Body», naturlig nok takket være hennes fantastiske kropp.

Nå har den vakre superstjernen blitt 48 år, og med tiden kommer også kroppslige forandringer.

Det fikk fotografene erfare da MacPherson, som ifølge Forbes i 2010 var god for 330 millioner kroner, torsdag ettermiddag forlot fotostudioet i London.

På armen til modellen og skuespilleren var det noen merker bildebyrået Stella Pictures omtaler som «rare», merker som sannsynligvis skyldes tidens tann.


MacPherson, som har blitt kåret til tidenes beste modell av magasinet Woman, fikk tidligere oppmerksomhet for å ha gått kraftig ned i vekt. Hun uttalte at hun ikke følte seg komfortabel når folk ser på henne.

- Så rart det enn høres ut - jeg føler meg ukomfortabel når folk ser på meg. Jeg liker det virkelig ikke. Det er en av grunnene til at jeg ikke liker å gå på en catwalk, sa hun til Bang Showbiz.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se, så tynn hun har blitt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer