DÅRLIG STELT: Det var lite som minnet om en Hollywood-stjerne da Lindsay Lohan smilte til fotografene onsdag kveld. Foto: Stella Pictures
DÅRLIG STELT: Det var lite som minnet om en Hollywood-stjerne da Lindsay Lohan smilte til fotografene onsdag kveld. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hva har skjedd med tennene?

Fotografene måpte da Lindsay Lohan dukket opp på den røde løperen.

Publisert
SEHER.NO: Onsdag kveld strålte Hollywood-stjernene på den røde løperen da videospillet "Saint's Row: The Third" hadde førpremiere på Supper Club i Los Angeles.

Men det var en kjendis som skilte seg ut blant alt glitteret og glamouren. Den skandaleombruste Lindsay Lohan (25) hadde nemlig et dvaskt smil sammenlignet med resten av gjestenes blendahvite glis.

Tennene til 25-åringen var tydelig misfarget med flere brune flekker på. Noen steder så det nesten ut som om deler av tennene var råtnet bort. Om Lohan bare glemte å bruke tannbørsten skikkelig eller om det harde festelivet har satt sitt preg på emaljen er vanskelig å si.

Men mennesker rundt Lohan skal være bekymret for at hun fremdeles ikke har lagt det harde partylivet bak seg.

- En person som prøver å bli frisk fra alkohol- og narkotikamisbruk burde ikke feste til langt utpå morgenkvisten, sier en venn nær stjernen til nettstedet Radaronline.com.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Lindsay Lohan saksøkes igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer