Hva har skjedd med superstjernen?

Selma Blair sjokkerte på søndagstur. Se bilder!

RADMAGER: Det er ingen tvil om at skuespillerinnen har blitt betydelig mye tynnere den siste tiden. Foto: FameFlynet Sweden
RADMAGER: Det er ingen tvil om at skuespillerinnen har blitt betydelig mye tynnere den siste tiden. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Se stor bildeserie av den radmagre skuespillerinnen nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Selma Blair (40) ble i høst alenemor til sønnen Arthur (16 mnd) etter at hun og kjæresten Jason Bleick (42) gjorde det slutt.

Da «Anger Management»-stjernen søndag tok med sønnen til en park i Los Angeles var det tydelig at 40-åringen den siste tiden har gått ned flere kilo.

Blair hadde kledd seg i en løs, strikket cardigan og lagt igjen BH-en hjemme, og avslørte dermed en radmager brystkasse.


HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Det var i fjor sommer skuespillerinnen og motedesigneren ble foreldre til den lille gutten, og fortalte da graviditeten ble kjent at hun følte seg som verdens heldigste dame.

Men lykken skulle bli kortvarig for paret. Bare 14 måneder etter at sønnen var født gikk de to altså hvert til sitt på grunn av hyppig krangling - etter to år som kjærester.

Alenemamma Selma minner nå om skuespillerkollega Demi Moore (51), som ble sykelig tynn etter bruddet med ektemannen Ashton Kutcher (34) i fjor.


VINN FLOTTE PREMIER - SE VÅR JULEKALENDER HER

Se stor bildeserie av den radmagre skuespillerinnen nederst i saken!
 


LES OGSÅ: Selma Blair mistet håret etter fødselen

PÅ VIFT: Selma Blair hadde lagt igjen BH-en hjemme... Foto: FameFlynet Sweden
LEKEN: Lille Arthur koste seg med mamma på søndagstur i California forrige helg. Foto: FameFlynet Sweden
SYKELIG: Selma Blair er en skygge av seg selv. Foto: FameFlynet Sweden
ALENEMAMMA: Selma Blair ble mamma for 16 måneder siden. I høst ble det kjent at hun og sønnens pappa hadde skilt lag. Foto: FameFlynet Sweden
SØNDAGSIDYLL?: Selma Blair i en park i California med sønnen Arthur. Foto: FameFlynet Sweden
VOFF: Selma Blair og sønnen i møte med en annen parkgjenger. Foto: FameFlynet Sweden