UTE AV FORM: Det er lite som minner om en supermodell på de nye bildene av Kate Moss. Er hun i ferd med å legge motekarrieren på hylla? Foto: Bulls press
UTE AV FORM: Det er lite som minner om en supermodell på de nye bildene av Kate Moss. Er hun i ferd med å legge motekarrieren på hylla? Foto: Bulls press Vis mer

Hva har skjedd med supermodellen?

Nye bilder sjokkerer moteverdenen.

SEHER.NO:  Den britiske modellen Kate Moss har i over 20 år vært en av de mest ettertraktete modellene i verden, men nå spekulerer flere medier i at karrieren kan gå mot en snarlig slutt.

Tidligere denne måneden viste den tidligere syltynne 36-åringen at hun har lagt på seg flere kilo, under en romantisk ferie til den karibiske øya St. Barths med kjæresten Jamie Hince.

Foreløpig er det ikke kjent hva som er grunnen til modellens nye kropp.

Usjenerte Kate så imidlertid ikke til å bry seg om de ekstra kiloene, da hun badet toppløs i de krystallblå bølgene.

Britiske medier har lenge spekulert i at Kate - som i fjor mistet jobben som toppmodell for undertøysmerket Agent Provocateur -  vil trappe ned karrieren for å få barn sammen med Jamie Hince.

En kilde nær toppmodellen sa i mai til The Sun at Kate - som har datteren Lila (7) fra et tidligere forhold - har begynt på hypnosekurs for å gjøre seg klar til en ny graviditet.

- Jamie er klar for å starte familie og Kate vet at hun må bekjempe vanene sine før hun blir gravid igjen. Hun er svært fornøyd med hypnosen så langt, og har allerede begynt å se resultater, forteller kilden.

Kate Moss har foreløpig ikke kommentert de nye bildene eller babyryktene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Supermodellene kaster klærne