Hva har skjedd med stjernen?

Den 29 år gamle artisten ser mye eldre ut enn alderen skulle tilsi.

DA OG NÅ: Artisten Craig David har alltid sett voksen ut for alderen - som 20-åring i 2001 så han allerede velvoksen uy (t.v). Men nå begynner han imidlertid å se direkte gammel ut - ser dette ut som en 29-åring? (t.h).  Foto: All Over Press
DA OG NÅ: Artisten Craig David har alltid sett voksen ut for alderen - som 20-åring i 2001 så han allerede velvoksen uy (t.v). Men nå begynner han imidlertid å se direkte gammel ut - ser dette ut som en 29-åring? (t.h). Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske artisten Craig David (29) sjarmerte mange ungpikehjerter med sin fløyelsstemme, velstelte utseende og vakre øyne da han slo igjennom med hitlåter som «7 Days» og «Walking Away» for ti år siden.

Artisten bor for tiden i Miami i USA der han jobber med sitt neste album, og ifølge All Over Press pleier han å jogge på stranden. Her om dagen ble han imidlertid fotografert under en løpetur langs fortauene, og 29-åringen vakte nok oppsikt i gatene med sin svært veltrente kropp.

Men det mest overraskende ved britens fremtoning var hvor gammel han faktisk så ut. Kjekkasen har ennå ikke rukket å fylle 30 år, men både Davids ansikt og overkropp viste tydelige aldringstegn. Huden virket dradd, og de markerte rynkene rundt munnen og i pannen - kombinert med en svært kort sveis gjorde at 29-åringen så minst ti år eldre ut.

Den muskuløse overkroppen hans så også ut til å tilhøre en del eldre mann. Artistens lave fettprosent fremhever både sener og blodårer i overkroppen, og det kan virke som at Davids knallharde treningsregime har begynt å tære på det tidligere tenåringsidolet...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er fullstendig sunn og lykkelig 

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer