Hva har skjedd med stjernen?

Matthew McConaughey har gått gjennom en kjempeforandring på kort tid.

Publisert
Sist oppdatert
Se video av forvandlingen hans øverst i saken!


SEOGHØR.NO: Skuespilleren Matthew McConaughey (42) takket for ikke lenge siden ja til å være med i filmen «The Dallas Buyer's Club». Før innspillingen begynner, må han gå ned 15 kilo.

Og det var en svært forandret stjerne som denne uken viste seg på settet til filmen han for tiden spiller inn, «The Wolf of Wall Street», i New York.

«Han har krympet i jevnt tempo den siste tiden, men da han ankom settet var han nesten ugjenkjennelig. Han var skremmende tynn», skriver den britiske avisen Daily Mail.

Skuespilleren forklarte nylig i et intervju at han må jobbe mentalt for å klare vektkravene.

- For meg er det i mye større grad en mental ting enn en fysisk ting. Jeg kommer meg ned til vekten jeg må. Nå er jeg på vei, og det er det jeg trenger å gjøre med tanke på jobben, sa han til Larry King.

McConaughey forklarer at han stort sett får i seg kun væske i forkant av sånne roller.

- Det er som en spirituell og mental renselse. Jeg drikker veldig mye te. Det tar en stund før kroppen skjønner at den skal spise av seg selv, istedenfor å få næring utenfra.

Rollen i «The Dallas Buyer's Club» er basert på den sanne historien om Dallas-mannen Ron Woodruff, som fikk HIV gjennom bruk av narkotika.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Går ned 15 kilo til ny filmrolle

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer