Hva har skjedd med Stephanie?

Stjernen virker helt ugjenkjennelig...

FØR OG ETTER: Stephanie Pratt har virkelig forvandlet seg. Foto: All Over Press
FØR OG ETTER: Stephanie Pratt har virkelig forvandlet seg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Reality-skuespilleren Stephanie Pratt (24) fra den populære serien «The Hills» har de siste månedene vært gjennom en total forvandling.

Da hun først ble å se på TV-skjermene verden over, var det en uskyldig og naturlig skuespiller seerne fikk se. Noe har tydeligvis skjedd siden den gang.

Nettstedet Theplasicsurgerychannel.com skriver at Pratt har gått gjennom en brystoperasjon, leppeimplantater, i tillegg til at hun har fått fikset på nesen. Men nettstedet hevder at det hele har gått galt, og at stjernen har fått alt for mye fikset.

Man ser gjerne før og etter-bilder av stjernene, der man nesten ikke kan se forskjell i det hele tatt, noe som er en bra ting. Med Stephanie er det virkelig ikke tilfelle, skriver nettstedet, og spør seg: «Hvorfor har hun tatt så mye»?

Skuespilleren selv har aldri innrømmet selv at hun har vært gjennom skjønnhetsoperasjoner, men fortalte i fjor at hun var i fullstendig kontroll over hennes egen stil.

- Det er som om jeg er fem år gammel. Jeg har ingen stylist. Fashion er det beste jeg vet, så å overlate kontrollen over hva jeg har på meg til noen andre er helt feil, sa hun til MyStyle.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå må hun på avvenning

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer