EN SKYGGE AV SEG SELV: Megan Fox har blitt radmager de siste månedene. Bildet til høyre er tatt for litt over én uke siden.  Foto: Stella Pictures
EN SKYGGE AV SEG SELV: Megan Fox har blitt radmager de siste månedene. Bildet til høyre er tatt for litt over én uke siden. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hva har skjedd med sexsymbolet?

- Hvis hun ikke kan telle alle ribbeina, føler hun seg overvektig.

Publisert
SEHER.NO:  Tidligere «Transformers»-babe Megan Fox (24) har rast drastisk ned i vekt de siste månedene.

Skuespillerinnen, som ble droppet fra den tredje «Transformers»-filmen blant annet fordi hun var for tynn, har tidligere brukt klesstørrelse x-small, men skal nå har krympet så mye at hun ikke lenger passer inn i disse klærne, skriver MTV.co.uk. 

Ferske bilder av skjønnheten, som flere ganger har blitt kåret en av verdens mest sexy kvinner, viser at det er svært lite igjen av formene hun en gang ble så kjent for, og de siste reklamebildene for Armani viser også en langt magrere Megan.

Det var i fjor sommer at skuespillerinnen begynte å få kommentarer for sin slanke ramme, etter at hun så svært tynn ut under premieren på «Jonah Hex». Og ifølge kilder har 24-åringen ønsket å slanke seg for å bli tatt mer seriøst som skuespiller.

- Hun har allerede gått ned over 6 kilo de siste månedene, men hun vil gå ned mer fordi hun ønsker å bli tatt mer seriøst. Hun har lyst til å gjøre dramatiske roller, og tror at ved å miste kurvene så kan hun få det til. Hun har lyst til å gjøre flere kostymedramaer sånn som Keira Knightley, og vil ikke lenger bare bli sett på som et sex-symbol, har en venn av Fox tidligere uttalt til Now Magazine.

Ifølge venner av Fox er ikke skuespillerinnen lenger sunn, slik hun var da hun først slo gjennom i filmbransjen.

- Hvis hun ikke kan telle alle ribbeina, føler hun seg overvektig. Hun har prøvd på buksene fra i fjor, men de henger av henne. Før så veide hun rundt 51 kilo, men nå veier hun bare rundt 46, har en kilde uttalt.

Ifølge Now magazine har også 24-åringens ektemann, Brian Austin Green, reagert på hennes radmagre figur, og er bekymret for at hun har «tatt ting for langt», særlig fordi de angivelig skal ha lyst til å starte sin egen familie.

- De har drømt om en baby siden de giftet seg i sommer. Vekttapet kommer til å gjøre det enda vanskeligere, sier kilden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected]eher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Hun er ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer