BLANK I ANSIKTET: Renee Zellweger slik hun pleier å se ut, med frisk og ungdommelig hud, og på premieren av "Leatherheads" med blank og usunn-utseende hud.
BLANK I ANSIKTET: Renee Zellweger slik hun pleier å se ut, med frisk og ungdommelig hud, og på premieren av "Leatherheads" med blank og usunn-utseende hud. Vis mer

Hva har skjedd med Renees ansikt?

Renee Zellwegers ansikt glinser som aldri før.

SEHER.NO:   Vakre Renee Zellweger (38) har som regel få problemer med å stråle på den røde løper.

Men da 38-åringen dukket opp på premieren av sin siste film "Leatherheads", regissert av George Clooney, i Kentucky nylig var det en heller skinnende, enn strålende filmstjerne fansen fikk møte, skriver Daily Mail.

Ansiktet til skuespillerinnen så ikke helt godt ut, og istedet for den friske huden hun vanligvis viser frem på premierer, var ansiktshuden nå blank og skinnende.

Ifølge kilder gjennomgår Zellweger sterke hudbehandlinger, eller "facial sandblasting",  før premierer og offentlige tilstelninger. Dette for at hun skal ha en så ung og friskutseende hud som mulig.

Flere som var tilstede under filmpremieren lurte derfor på om 38-åringen kan ha overdrevet sin siste ansiktsbehandling, og tatt skrittet for langt.

Men på tross av sin heller blanke fasade, var Renee blid som en sol under premieren.

I "Leatherheads" spiller hun Lexie Littleton, en frekk og bestemt journalist som inngår en romanse med fotballspilleren Dodge Connolly i George Clooneys skikkelse.

Og ifølge Zellweger er dette den helt klare drømmerollen.

- De lager ikke rollefigurer som henne lenger, som er formet etter den gode gammeldagse Hollywood-modellen. Hun er alt, hun er morsom, smart og skarp.

- Hun er jenta i filmen, men samtidig hovedrollefigurens største utfordring. Hun er både vakker og suksessful, og hun er en skikkelig håndfull, uttalte Zellweger nylig.

LES OGSÅ: - Dratt ting litt for langt