- Hva har skjedd med puppene til Paris Hilton?

Stjernen vekker oppsikt med halvnaken «selfie» på Instagram.

DELTE DRISTIG SELFIE: Paris Hilton la tirsdag ut en vågal selfie på Instagram (t.h), med tittelen #GlamTime. Dét får nettstedet Fishwrapper til å snakke om Paris sitt yppige frontparti på bildet, som skiller seg klart fra hvordan hun så ut våren 2008 (t.v). Foto: Stella Pictures
DELTE DRISTIG SELFIE: Paris Hilton la tirsdag ut en vågal selfie på Instagram (t.h), med tittelen #GlamTime. Dét får nettstedet Fishwrapper til å snakke om Paris sitt yppige frontparti på bildet, som skiller seg klart fra hvordan hun så ut våren 2008 (t.v). Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sosietetskjendisen og artisten Paris Hilton (33) er blant stjernene som har trykket bildedelingstjenesten Instagram til sitt bryst.

Der deler hun stadig innblikk i sitt glamourøse liv, eller viser frem sin mer sexy side.

Tirsdag valgte blondinen å by litt ekstra på seg selv, da hun la ut en halvnaken «selfie» på Instagram-profilen sin.

På den frekke «selfien» er Hilton både sminket og velfrisert, omringet av sminke og andre stylingeffekter. Men det er nok antrekket hennes, kun bestående av en halvåpen badekåpe, som er mest oppsiktsvekkende ved bildet.

- Det eneste som virker litt annerledes er størrelsen på brystene hennes... De er litt større enn vi er vant til å se dem, og det ser ikke ut til at hun står i en stilling der det er lett å klemme dem sammen så de virker større, heller, skriver Fishwrapper om bildet.

Nettstedet mener at Paris Hilton ser svært sensuell ut, og at hun er mye hetere i 30-årene enn hun var i 20-årene. Nylig ble blodinen koblet til den purunge, australske modellen Jordan Barrett (18).

Trolig er det dristige bildet tatt i forbindelse med en fotoshoot for 33-åringens kosmetikk- og tilbehørskolleksjoner, som hun delte en rekke bilder fra samme dag.

GLAD I PUSH-UP?: Også tidligere har stjernen vist frem yppige attributter, men iført mer klær, som ute på byen i London i desember 2014.  Foto: Stella Pictures
GLAD I PUSH-UP?: Også tidligere har stjernen vist frem yppige attributter, men iført mer klær, som ute på byen i London i desember 2014. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Han har mer hår enn pappa!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer