HVA HAR SKJEDD?: Den tidligere Sugababes-stjernen har forandret seg totalt de siste årene.
HVA HAR SKJEDD?: Den tidligere Sugababes-stjernen har forandret seg totalt de siste årene. Vis mer

Hva har skjedd med popstjernen?

Tidligere var Mutya Buena en Sugababe...

SEHER.NO: Etter bruddet med de andre jentene i Sugababes mot slutten av 2005, har det vært relativt stille rundt den britiske popstjernen Mutya Buena (23).

Sangerinnen splittet med gruppa fordi hun akkurat hadde fått sitt første barn og ville satse på en solokarriere.

Men siden den gang har det kun gått nedover for den halvt-filipinske 23-åringen.

Etter fødselen av datteren Tahlia-Maya Buena i mars 2005, begynte popstjernen på arbeidet med sitt første soloprosjekt, der hun blant annet samarbeidet med anerkjente artister som Amy Winehouse, George Michael og Groove Armada.

Debutalbumet "Real Girl" kom i 2006 og ble en relativt stor hit, med flere singler på de britiske topp 20-listene.

Men dette var Mutyas eneste opptur etter Sugababes-splitten.

I februar i år ble hun nemlig droppet av plateselskapet sitt på grunn av dårlige salgstall, og selv om hun for tiden jobber med sitt andre album har stjernestatusen hennes dalt betraktelig.

Og at alt ikke bare er fryd og gammen for den tidligere så energiske 23-åringen, synes også på hennes ytre.

Ikke bare har Mutya lagt på seg ganske kraftig de siste årene, hun har også tatt flere enorme tattoveringer over hele kroppen, deriblant på lårene, skriver Daily Mail.

Nylig ble det også kjent at popstjernen nå skal være med i det mye omtalte skandaleprogrammet "Celebrity Big Brother" i Storbritannia til neste år.

Ifølge tidligere bandmedlem Keisha Buchanan var det flere grunner til at Mutya forlot gruppa. Og i et tidligere intervju med Daily Mail har Sugababen innrømmet at det var greit at 23-åringen droppet ut.

- Mutya var som hentet fra gata. Da hun var i gruppa fremsto hele trioen som litt billig. Med Amelle Berrabah har vi fått mer stil, og vi kler hverandre bedre, sa Keisha for noen år siden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Sannheten om bruddet!