<strong>DIALEKTKRØLL:</strong> Stavanger-jenta Pia Tjelta snakker østlands-dialekt både under og mellom prøvene til sitt nye stykke «Istialia» på Nationaltheatret. Under Seher.nos videointervju, derimot, ble det krøll i dialektene... Foto: Anders Myhren/ Seher.no
DIALEKTKRØLL: Stavanger-jenta Pia Tjelta snakker østlands-dialekt både under og mellom prøvene til sitt nye stykke «Istialia» på Nationaltheatret. Under Seher.nos videointervju, derimot, ble det krøll i dialektene... Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer

Hva har skjedd med Pias dialekt?

Dialektkrøll for Stavanger-jenta under Seher.nos videointervju...

Publisert
Sist oppdatert
Se Pia Tjeltas dialekt-krøll nederst i saken!

SEHER.NO: Den erfarne norske skuespilleren Pia Tjelta (33) blir denne høsten å se i en rolle utenom det vanlige, når hun om to uker spiller ni år gamle «Iben» i det nye stykket «Istialia» på Nationaltheatret.

Tirsdag presenterte Nationaltheatret sitt høstprogram for pressen, og Pia Tjelta snakket med de fremmøtte journalistene om sin nye rolle - på østlandsdialekt.

Stavanger-jentas rollefigur «Iben» er en virkelig person, som også medvirker i videosnutter i det nyskrevne fantasystykket for barn. Iben snakker østlands-dialekt, og dermed må Pia gjøre det samme.

Og det er tydelig at skuespilleren går inn for å mestre dialekten før premieren. Under tirsdagens pressetreff snakket Pia Tjelta med journalistene kun på østlandsdialekt.

Da Seher.no skulle gjennomføre et videointervju med Pia, ble det riktignok litt dialekt-krøll for «Buddy»-stjernen.

- Nå må jeg bare snakke min egen dialekt, vent litt, sier en forfjamset Pia under videointervjuet, etter å først ha startet svaret på østlandsk.

Etter å ha hentet seg inn igjen, forteller Pia - på Stavanger-dialekt - at det til vanlig ikke er spesielt utfordrende å slå over til en annen dialekt.

- Nei, det får jeg jo mye hjelp til her på huset. Det går i grunnen greit, sier Tjelta til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Pia (33) spiller 9-åring

Se og hør Pia Tjeltas dialekt-krøll her:[obj:media:9869]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer