Hva har skjedd med Pamela?

- Hun ser gammel og sliten ut...

DYPE FURER: Alderen innhenter oss alle, også Pamela Anderson. Med sin læraktige hud og dype furer, ser skuespilleren gammel og sliten ut. Foto: All Over Press
DYPE FURER: Alderen innhenter oss alle, også Pamela Anderson. Med sin læraktige hud og dype furer, ser skuespilleren gammel og sliten ut. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Alderen innhenter oss alle, også Pamela Anderson (42).

Med sin læraktige hud og dype furer, ser Anderson gammel og sliten ut. Dette er hva solskader og hard festing gjør med huden din, advarer DailyMail. 

«Baywatch»-stjernen har tidligere avslørt at hun aldri pleier huder sin, og mer utrolig - hun bruker aldri solkrem. Dette på tross av at hun bor i solfylte California.

- Jeg bruker ikke solkrem. Jeg pleier aldri hunden min. Det skal ikke mye til å se ut som meg, har hun tidligere sagt i et intervju med Elle.

Dette, i tillegg til stjernens store festappetitt, gjør at hennes en gang friske utseende har bleknet totalt, skriver Daily Mail.

Men Pamela har viktigere ting enn hudproblemene å ta seg av i disse dager. Hun sliter nemlig med finansielle problemer, og bor for tiden på en campingplass i Malibu.

Dette kommer som følge av flere søksmål og utbetalte regninger - i tillegg til en stor skattesmell.

Men en ting skal den tidligere «Baywatch»-stjernen ha. På tross av at hun er tobarnsmor, er kroppen hennes fremdeles muskuløs, tonet og slank. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Stilte i gjennomsiktig badedrakt