FORANDRING FRYDER: Gamle bilder av Jennifer Affleck har gitt nytt liv til ryktene om at filmstjernen har fikset på både nesen og leppene. Foto: Stella/All Over
FORANDRING FRYDER: Gamle bilder av Jennifer Affleck har gitt nytt liv til ryktene om at filmstjernen har fikset på både nesen og leppene. Foto: Stella/All OverVis mer

Hva har skjedd med nesen?

Nye bilder gir nytt liv til ryktene rundt filmstjernen...

SEHER.NO:  "Alias"-stjernen Jennifer Affleck - tidligere Jennifer Garner (37) - hylles ofte for sitt naturlige image, men nå svirrer stadig sterkere rykter om at tobarnsmoren flere ganger skal ha tydd til plastisk kirurgi for å bevare sitt ungdommelige utseende.

Den britiske nettsiden womenrepublic (ekstern lenke) hevder gamle bilder av skuespilleren tyder på at hun både har fylt ut overleppen og operert nesen sin.

Og det er liten tvil om at Jennifer- som giftet seg med skuespillerkollega Ben Affleck i 2005 - har forandret seg kraftig fra utseendet hun hadde under oppveksten i delstaten West Virginia på 80- og 90-tallet.

Barne- og ungdomsbilder av filmstjernen viser at hun hadde tilsynelatende bredere nese og tynnere overleppe enn nå.

Garner har foreløpig ikke kommentert de siste ryktene, men dersom de stemmer blir neppe den siste av Hollywoods kjendiskvinner som legger seg under kniven.

Tidligere har blant "High School Musical"-stjernen Ashley Tisdale og "American Pie"-skuespilleren Tara Reid innrømmet å ha fikset på kroppen.

Tror du Jennifer har fikset på ansiktet? Stem til høyre!


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.    

LES OGSÅ: - Jeg var feit, stygg og stor