Hva har skjedd med Mickeys ansikt?

Actionhelten er ikke til å kjenne igjen fra glansdagene.

FØR OG NÅ: En boksekarriere, plastisk kirurgi og et ellers hardt liv har satt sine spor på ansiktet til Mickey Rourke. Foto: Scanpix
FØR OG NÅ: En boksekarriere, plastisk kirurgi og et ellers hardt liv har satt sine spor på ansiktet til Mickey Rourke. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Han ble et av 1980-tallet store sexsymboler etter roller i filmer som "9 1/2 Weeks" og "Body Heat", men glansdagene ser nå ut til å være talte for Mickey Rourke (56).

Omfattende plastisk kirurgi og et hardt liv både i og utenfor bokseringen har for alvor begynt å sette sine spor på den en gang så flotte actionstjernen, som en gang ble regnet som en av verdens barskeste. 

Utrolig nok kan denne mannen skryte av å ha flere knuste Hollywood-pikehjerter på samvittigheten, men nå er det lite som minner om fordums sexappeal...

Til tross for at han har noen kassasuksesser på CVen, har 56-åringens Hollywood-karriere fått et frynsete rykte. Jobben ble til slutt overskygget av et turbulent privatliv og stadig rarere karrierevalg, og flere regissører fant Rourke vanskelig å jobbe med. 

Kilder hevder at stjernen skal ha takket nei til en rekke store roller, deriblant Axel Foley i "Beverly Hills Cop", Jack Crawford i Nattsvermeren, Tom Cruises rolle i Rainman, Nick Noltes rolle i "48 timer", Christopher Lamberts rolle i Highlander, samt roller i Platoon og Tombstone.

Hans dummeste karrierevalg sies likevel å være at han takket nei til rollen som Butch Coolidge i Pulp Fiction, som istedenfor gikk til Bruce Willis.

Men privat angrer han nok aller mest på at han gikk til en plastisk kirurg for å fikse opp skadene i ansiktet etter fem år som proffbokser og utallige actionroller.

- Jeg dro til en spesiell type lege og håpet at det ville gjøre ting annerledes, har Rourke tidligere uttalt.

Annerledes ble det så visst, men særlig bedre ble det ikke...

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no

LES OGSÅ: Her er stjernene som er avhengige av plastiske operasjoner!