Hva har skjedd med magen?

Catherine Zeta-Jones skjulte kul.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Catherine Zeta-Jones (42) og Michael Douglas (67) så svært hemmelighetsfulle da de ankom en bursdagsfest i New York tirsdag kveld.

Zeta-Jones hadde på seg en tettsittende, sort kjole som avslørte en tydelig kul på magen. I møte med fotografene prøver Zeta-Jones å skjule magen med kåpen, men bildene har allikevel ført til spekulasjoner om at hun venter barn.

Det har vært noen tøffe år for stjerneparet. I fjor fikk Michael strupekreft, og har gjennomgått flere kurer med strålebehandling og cellegift før han ble frisk.

Stresset rundt ektemannens sykdom gjorde at Catherine ble lagt inn på mentalsykehus for å få behandling for sine bipolare lidelser. I tillegg ble Douglas' sønn Cameron dømt til fem år i fengsel på grunn av salg av narkotika.

Catherine og Michael har barna Dylan (11) og Carys (8) sammen, og kanskje venter nå et nytt år med bleieskift for stjerneparet?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se, nå smiler Zeta-Jones igjen   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer