INNHENTES AV ALDEREN?: Kun to år skiller disse bildene av Madonna.  Til venstre fra en filmpremiere i 2007, mens høyrebildet er fra søndagens filmfest i New York. Foto: Montasje
INNHENTES AV ALDEREN?: Kun to år skiller disse bildene av Madonna. Til venstre fra en filmpremiere i 2007, mens høyrebildet er fra søndagens filmfest i New York. Foto: MontasjeVis mer

Hva har skjedd med Madonna?

Nye bilder sjokkerer fansen.

SEHER.NO: Popstjernen Madonna har i over tjue vært hyllet som en av musikkverdenens mest velkledde og sexy kvinner.

Men da "Like A Virgin"-sangeren søndag kom ut fra New York-premieren til filmen A Single Man, fikk både fans og fotografer seg en overraskelse.

- Huden hennes så ut som den var dratt tilbake, og de overraskete øynene passet dårlig sammen med hennes rynkefrie panne. Den tykke leppestiften - som så ut som om den var påført hurtig - fikk også munnen til å se ujevn ut, skriver avisen Daily Mail.

Madonna var på premieren fordi hun er en god venn av Tom Ford, som har regissert "A Single Man".

Men 51-åringen måtte klare seg uten sin   yngre kjæreste Jesus Luz, som ifølge Daily Mail turnérer rundt i Brasil som DJ.

Men til tross for at hennes hektiske jetsettliv og forholdet til Jesus begynner å sette spor, skal imidlertid Madonna også gå med planer om å utvide familien.

Firebarnsmoren - som fra før adoptert de to barna David Banda  og Chifundo "Mercy" James - skal ifølge nettstedet Contactmusic gå med planer om å adoptere enda et barn fra Afrika.

- Aldri si aldri. Jeg er stolt av veldedighetsarbeidet jeg gjør i Afrika. Jeg føler at jeg får gjort noe. Jeg er også utrolig fornøyd med livet mitt, sier hun ifølge nettstedet Contactmusic.

I tillegg til sine adoptivbarn, har Madonna datteren Lourdes (12) og sønnen Rocco (9) fra tidligere forhold.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.


LES OGSÅ: Madonna (51) møter svigers (36)