Hva har skjedd med «Lost»-kjekkasen?

Den tidligere svært så sexy skuespilleren Matthew Fox er kun en skygge av seg selv.

EKSTREM FORVANDLING: For fire år siden så var Matthew Fox kjekk og sexy. I dag ser skuespilleren sliten og ustelt ut.  Foto: Fame Flynet
EKSTREM FORVANDLING: For fire år siden så var Matthew Fox kjekk og sexy. I dag ser skuespilleren sliten og ustelt ut. Foto: Fame Flynet Vis mer
SEOGHØR.NO: I ble 2004 Matthew Fox (46) kjent som den kjekke Jack Sheppard i TV-serien «Lost», men nå er han nesten ikke til å kjenne igjen.   

Alderen ser ut til å ha innhentet skuespilleren som på de siste bildene ser svært sliten ut. Han har mange synlige rynker og gule tenner, og så ikke ut til å ha barbert seg på flere dager. 

- Den rufsete 46-åringen så mer ut som en sliten, ukjent skuespiller enn en ekte Hollywood-stjerne, skriver nettstedet Radaronline.

Den dramatiske forandringen kan skyldes rollen i Brad Pitts zombiefilm «World War Z», der Fox spiller en topptrent marinejeger. Fox skal ha gjennomført ekstreme treningsøkter for å endre fysikk, og nå ser det ut til at all treningen har satt sine spor i Fox' ansikt. 

«Den ekstreme forandringen er sjokkerende. Han ser mer skummel ut enn sexy. Men om han konstant er på treningssenteret, holder det ham i hvert fall unna trøbbel», skrev avisen Daily Mail om forandringen.

Fox ble nemlig arrestert etter å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand tidligere denne måneden. Han måtte tilbringe natten i fengsel, og ble dømt til opphold på et avrusningssenter. 


 
LES OGSÅ: - Anklagene er falske