Hva har skjedd med Lindsays ansikt?

Ekspertene mener at Lindsay Lohan har gått amok på skjønnhetsklinikken.

OPPBLÅST: Eksperter mener Lindsay har fått sprøytet inn fyllere i både kinn og lepper og operert nesen. Hun ser langt eldre ut enn sine 25 år. Foto: All Over Press
OPPBLÅST: Eksperter mener Lindsay har fått sprøytet inn fyllere i både kinn og lepper og operert nesen. Hun ser langt eldre ut enn sine 25 år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skandaliserte Lindsay Lohan (25) får nok en gang oppmerksomhet av helt feil årsaker.

På en kunståpning i Beverly Hills sist uke dukket hun opp med hovne kinn og overdimensjonerte lepper.

Amerikanske eksperter mener overdreven bruk av såkalte fillere, som sprøytes inn i kinn og lepper, er grunnen til det omsvulmede ansiktet.

– Ansiktet hennes er ugjenkjennelig. Hun har blitt pumpa full av det ene og det andre. 25 år gamle Lindsay ser ut som en Hollywood-frue på 50 som prøver å se ut som hun er 20, fastslår plastikkirurg Anthony Youn til avisa New York Post.

Doktor Geir Grimsmo (53) ved Human Helse har studert disse bildene av Lindsay. Han tror at hun også har fikset på nesen.

– Det ser ut til at hun har rettet opp og forkortet nesen og fjernet en «hump» på den. Den er blitt mer strømlinjeformet, men også mer upersonlig, sier øre-, nese- og halsspesialist til Se og Hør.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: LiLo fikk ny stil

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer