TYDELIG SLITEN: En usminket Lindsay Lohan så ut til å være preget av sitt ville liv de siste årene da hun i går dro på handletur i New York. Bildet til venstre er tatt i 2004.
TYDELIG SLITEN: En usminket Lindsay Lohan så ut til å være preget av sitt ville liv de siste årene da hun i går dro på handletur i New York. Bildet til venstre er tatt i 2004.Vis mer

Hva har skjedd med Lindsay?

Mistet rolle på grunn av utseendet...

SEHER.NO: Filmskuespilleren Lindsay Lohan har de siste årene vært mer kjent for sine mange fylleskandaler og sitt turbulente forhold til eks-kjæresten Samantha Ronson enn prestasjonene på stort lerret.

Nå har sporene etter det ville livet blitt så tydelige at 23-åringen sliter med å få nye roller.

Ifølge nyhets- og bildebyrået X17online.com har Lohan i lang tid fisket etter rollen som en tenåringsblogger i den kommende filmen "Undiscovered Gyrl", men får en real kalddusj av forfatteren Allison Burnett.

- Hennes berømmelse og bagasje vil bare arbeide mot henne. Dessuten ser hun sliten ut, sier Burnett - som står bak boken filmen er basert på - ifølge nettstedet.

Filmens produsenter har også stemplet Lindsays utseende for tiden som "altfor utslitt".

Dersom hun ikke endrer livsstil, frykter mange fans nå at Lindsays karriere kan være over før hun fyller 25...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her bryter Lindsay loven

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.