Hva har skjedd med Linda Evans?

"Dynastiet"-stjernen er knapt til å kjenne igjen...

FRYKTER FOR LINDA EVANS:  - Hun startet med et strålende utsteende, men nå virker det som om hun har kastet dem ut av vinduet i jakten på evig ungdom, skriver nettstedet awfulplasticsurgery.com etter de siste bildene av  Linda Evans. Foto: Splash
FRYKTER FOR LINDA EVANS: - Hun startet med et strålende utsteende, men nå virker det som om hun har kastet dem ut av vinduet i jakten på evig ungdom, skriver nettstedet awfulplasticsurgery.com etter de siste bildene av Linda Evans. Foto: Splash Vis mer
SEHER.NO:  På 80-tallet ble Linda Evans verdensberømt som den elegante rikmannsfruen Krystle Carrington i TV-serien "Dynastiet", men nå er det lite som minner om blondinen som sjarmerte millioner av seere verden rundt.

Linda Evans har ikke lagt skjul på at hun flere ganger har lagt seg under kniven.

- Jeg har fikset på utseendet mitt. Jeg synes det er en flott tid at man kan gjøre noe sånt, sa hun i 2004 til TV-kanalen CNN.

Men nye bilder av Evans har fått fansen til å uttrykke stor bekymring for at hun har gått altfor langt med besøkene hos kosmetisk kirurg.

Nettstedet awfulplasticsurgery.com hevder det ser ut som Linda har fikset på nesen, øynene, og pumpet leppene. Det ser også ut til at 67-åringen har glattet ut huden med kirurgens hjelp...

- Hun startet med et strålende utsteende, men nå virker det som om hun har kastet dem ut av vinduet i jakten på evig ungdom, skriver nettstedet.

Linda Evans har foreløpig ikke kommentert de siste bildene.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  


LES OGSÅ: - Har gjennomført 100 plastiske operasjoner