Hva har skjedd med leppen din, Trinny?

Moteeksperten nekter for å ha fått kunstig hjelp.

NÅ: Stileksperten Trinny Woodall nekter for at hun har fikset på leppene. Likevel virker de merkbart større enn for noen år siden.  Foto: All Over Press
NÅ: Stileksperten Trinny Woodall nekter for at hun har fikset på leppene. Likevel virker de merkbart større enn for noen år siden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hver uke hjelper de britiske moteekspertene Trinny Woodall (48) og Susannah Constantine (50) norske kvinner mer stilen i FEM-serien «Trinny & Susannah – oppdrag Norge».

Mange TV-seere har lagt merke til Trinnys trutmunn, som ser ut til å ha blitt merkbart fyldigere de siste årene. Men ettbarnsmoren nekter for at hun har brukt injeksjoner til å forstørre leppene.
 
– Folk tror jeg har fikset på leppene mine, men det har jeg ikke. Jeg har hatt disse hele livet mitt – og jeg elsker dem! fastslår hun ifølge avisa Daily Mail.
 
Men når man sammenligner med bilder fra like etter TV-debuten for over 10 år siden, virket leppene hennes langt smalere før. Når det kommer til resten av ansiktet har Trinny ingen problemer med å innrømme at hun gjør sitt beste for å stoppe tiden.
 
– Jeg har tatt Botox siden 1999 og er veldig fornøyd med det, innrømmet hun i 2006.
 
Trinny er for tiden singel etter at ekteskapet til Johnnie Elichaoff tok slutt i 2009. Nylig spurte hun norske Lene (24) om datingråd.

LES OGSÅ
: Trinny & Susannah: Dette gjør norske kvinner feil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer