KUL PÅ MAGEN: Lene Alexandra Øien delte dette bildet på sin Instagram. Mange trodde nok hun var gravid, men det var bare på grunn av matallergi... Foto: Stella Pictures
KUL PÅ MAGEN: Lene Alexandra Øien delte dette bildet på sin Instagram. Mange trodde nok hun var gravid, men det var bare på grunn av matallergi... Foto: Stella PicturesVis mer

Hva har skjedd med Lene Alexandra?

Slik har du aldri sett den veltrente artisten før!

SEOGHØR.NO: Jazzartist og personlig trener Lene Alexandra Øien fant lykken med Børge Kraft-Pettersen (41) tidligere i år.

IBM-selgeren var Lenes PT-klient og hun hjalp ham å gå ned 20 kg. Børge har to barn fra tidligere forhold, og kommer fra Alvdal i Hedmark.

– Børge begynte å bli veldig kjekk etter hvert. Jeg var egentlig fast bestemt
på ikke å få meg kjæreste. Det å ha en supermann som kjæreste, det gjør jo at jeg har et sikkerhetsnett, uttalte Lene Alexandra til God kveld Norge etter at Se og Hør avslørte forholdet i juli.


Nylig la den treningsglade kjendisen ut et bilde av sin egen mage med en stor kul på på bildedelingstjenesten Instagram.

Selv om det mest nærliggende årsaken til magen ville vært at Lene Alexandra ventet et barn med sin kjære, forklarer hun under bildet at det er matallergi som har ført til den runde magen.

- Dette er en av mange grunner til at jeg ikke spiser gluten og laktose. And sugar and salt are my enemies. Worthless. #matallergi #lafood, skrev artisten under bildet.

Selv ønsker ikke Lene Alexandra å si noe mer om det overfor Seoghør.no.