LUBBEN?: Gerard Butler så mindre veltrent ut enn han har gjort på lenge, da han søndag koste seg i vannet på Barbados. Foto: All Over Press
LUBBEN?: Gerard Butler så mindre veltrent ut enn han har gjort på lenge, da han søndag koste seg i vannet på Barbados. Foto: All Over PressVis mer

Hva har skjedd med kroppen?

Skuespilleren viste fram en annen side av seg selv...

SEHER.NO: - Jeg trener ikke så intenst lenger nå, men jeg prøver å få inn en scene i hver film hvor jeg tar meg av skjorta. Det tvinger meg til å holde meg i form, sa Hollywood-stjernen Gerard Butler til Seher.no i november.

Stjernen ble for alvor kjent for sin rolle i filmen "300" fra 2006. Før jul var han norgesaktuell med filmen "Law Abiding Citizen".

Men nå kan det se ut til at jula har satt sitt preg på skuespilleren.

Da 40-åringen tok seg en tur på stranda på solskinnsøya Barbados, så han mye mindre veltrent enn han pleier å gjøre, og det velkjente "vaskebrettet" på magen var helt borte.

"Butler så blek og lubben ut i en rosa shorts, da han koste seg med en eksotisk mørkhåret skjønnhet og venner på den karibiske øya", skriver nettstedet Radar Online.

Den skotske skuespilleren har trolig gjennomgått noe han ikke har likt, i hvert fall om man skal tro hans egne sitater.

- Jeg synes det er bedre å ha en gjennomsnittlig kropp og gjøre den sterk, enn å ha en sterk kropp og gjøre den dårligere. I "300" var jeg nok på det mest ekstreme jeg har vært og noen gang vil være, sa han tidligere til Seher.no.

I slutten av mars har Butlers neste film, The Bounty Hunter, USA-premiére.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vil ta av skjorta i hver film