Hva har skjedd med kroppen hennes?

Den britiske sangeren skjønner det nesten ikke selv.

BLE SUPERTYNN: - Jeg tror aldri jeg har vært så tynn. Ikke har jeg trent heller, jeg spiser bare ikke så mye, sier Charlotte Church. Foto: All Over Press
BLE SUPERTYNN: - Jeg tror aldri jeg har vært så tynn. Ikke har jeg trent heller, jeg spiser bare ikke så mye, sier Charlotte Church. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den britiske artisten Charlotte Church (24) har tidligere uttalt at hennes sans for mat og hat til trening er den perfekte kombinasjonen for å bli lubben. Nå ser derimot 24-åringen dramatisk mye tynnere ut.

Ifølge Daily Mail har Church gått ned hele 12,7 kilo. Kun ved å spise mindre. Og fredag viste hun fram sin nye figur i BBC-programmet "Friday Night With Jonathan Ross".

- Jeg tror aldri jeg har vært så tynn. Ikke har jeg trent heller, jeg spiser bare ikke så mye, sa hun i programmet.

Kjæresten hennes, rugby-spilleren Gavin Henson har sagt at han ikke bryr seg om hun er tynn eller lubben. 24 år gamle Church har heller aldri følt slankepresset på kroppen.

- Jeg har en super kjæreste, som ikke er opphengt i vekt, legger hun til.
 
Charlotte og Gavin har to barn sammen, Ruby (2) og Dexter (1).

Church har lenge vært en kjent artist i England etter at hun ble oppdaget i et britisk talent-show. Hun ga ut debutalbumet "A Voice of an angel" i 1999, som solgte over tre millioner kopier rundt om i hele verden.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik ble Tyra 14 kilo lettere!