SKREMMENDE: Den vakre skuespilleren viste seg frem med en litt annen kropp enn den hun egentlig har. Foto: Stella Pictures
SKREMMENDE: Den vakre skuespilleren viste seg frem med en litt annen kropp enn den hun egentlig har. Foto: Stella PicturesVis mer

Hva har skjedd med kroppen din?

Rachel Bilson skremmer seerne...

SEHER.NO: Skuespillerstjernen Rachel Bilson (28) viser seg fra en helt ny side, i et nytt videoklipp for humornettstedet "Funny or Die".

I videoen kler den ellers så vakre stjernen helt av seg, men det er ikke hennes kropp seerne ser. Tvert imot, Rachel avduker nemlig en litt kraftig og hårete mannskropp.

Bilson har tidligere nektet for å stille opp lettkledd i herremagasiner, men dette virker å være helt greit for skuespilleren.

"Funny or Die" er eid av humoristen Will Ferrell. Medlemmene kan stemme på videoene som blir lagt ut, der valgene er "Funny" eller "Die". Om en video har mer enn 80% stemmer på "Funny", får den statusen "udødelig".

Rachel Bilson er sammen med skuespilleren Hayden Christensen, og tidligere i år gikk spekulasjonene om at paret hadde forlovet seg.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Rachel og Hayden forlovet