SLITEN:Rachel Zoe stråler ikke akkurat av morslykke ute på spasertur med ektemann og venner i West Hollywood denne helgen.  Foto: All Over Press
SLITEN:Rachel Zoe stråler ikke akkurat av morslykke ute på spasertur med ektemann og venner i West Hollywood denne helgen. Foto: All Over Press Vis mer

Hva har skjedd med kjendisstylisten?

Gravide Rachel Zoe ser tydelig sliten ut.

Publisert
SEHER.NO: Amerikanske Rachel Zoe (39) har gjort stor suksess som stilsikker stylist for en rekke av Hollywoods største kjendiser.

Keira Knightley (25), Mischa Barton (25) og Lindsay Lohan (24) er alle unge stjerner som har søkt kles- og moteråd hos Zoe. Og i dag inkluderer kundelisten hennes superstjerner som Demi Moore (48), Cameron Diaz (38) og Jennifer Garner (38).

Men den suksessrike, selvlærte stylisten blekner paradoksalt nok ved siden av sine klienter.

Den gravide 39-åringen ser nemlig mye eldre ut enn alderen skulle tilsi. På de ferske bildene over ser Zoe dradd og sliten ut, og hun har tydelige såkalte «røykerynker» rundt munnen og markerte linjer i pannen.

La oss håpe det er graviditet og hormoner som påviker superstylistens utseende, og at det er forbigående.

Rachel Zoe venter sitt første barn med investor-ektemannen Rodger Burman i april...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: 40 år og like sexy!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer