OPP I VEKT: Kirstie Alley har fått vennene til å riste på hodet over sin siste vektøkning. De frykter for hennes helse. Foto: All Over Press
OPP I VEKT: Kirstie Alley har fått vennene til å riste på hodet over sin siste vektøkning. De frykter for hennes helse. Foto: All Over PressVis mer

Hva har skjedd med Kirstie?

Vennene fortviler over Alleys jo-jo vekt.

SEHER.NO: Kirstie Alley (57), som etterhvert har blitt mer kjent for sin jojo-slanking enn skuespillerkarriere, er nok en gang i medias søkelys. Og også denne gangen er det vekten som står i fokus...

I juli ble den tidligere "Cheers"-stjernen observert i en Independence Day-parade i Maine, New England. Sittende på en flåte, ikledd klargrønn kjole og omkranset av blomster og fargerike parasoller, rullet Alley gjennom gatene.

Og filmstjernen - som tidligere har snakket åpent ut om sine vektproblemr smilte og vinket -med en stor pose blått sukkerspinn i hver hånd!

Den tidligere "Fat Actress"-skuespilleren viste i fjor stolt frem sin nye kropp hos TV-verten Oprah Winfrey, etter å ha gått ned 34 kg.

På et tidspunkt før slankiningen skal Alley ha veid hele 120 kg.

Nå viser de nye bildene fra paraden tydelig at skuespillerinnen har lagt på seg igjen.

Bekymrede venner av stjernen prøver ifølge amerikanske medier å oppmuntre henne til å få spisingen under kontroll, men det kan synes som hun ikke vil høre.

Alley ytret for kort tid tilbake et ønske om å lansere et eget slankemiddel. Da verserte ryktene rundt hvorvidt hun planla å legge på seg med vilje for å skape større blest rundt promoteringen av produktet på et senere tidspunkt.

Alley har imidlertid så langt ikke kommentert sin nye vektøkning med et ord.

LES OGSÅ: Stjernene legger på seg som aldri før