- Hva har skjedd med Kims ansikt?

Kourtney Kardashians «selife» med søsteren får kirurgi-spekulasjonene til å svirre.

- Hva har skjedd med Kims ansikt?
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Kim Kardashian (35)  har holdt en lav profil etter hun ble mamma for andre gang i starten av desember.

Nå begynner fansen å undre på om hun har benyttet pausen fra rampelyset til å pynte på utseendet. 

Spørsmålene begynte å strømme inn etter storesøster Kourtney Kardashian (36) delte et bilde sammen med Kim på Instagram i helgen, der «Keeping up with the Kardashians»-stjernen ser nærmest ugjenkjennelig ut.

- Hun ser helt merkelig ut... Stakkars dame! Hun har gått for langt med plastiske operasjoner, skriver en Instagram-bruker.

- Kim, du må slutte med plastiske operasjoner. Du bør eldes naturlig, skriver en annen.

- Hva i all verden? Er dette virkelig Kim? spør en tredje bruker i kommentarfeltet til bildet.

#SWISH

Et bilde publisert av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Sverger til Botox 

Den verdensberømte tobarnsmoren har ikke kommentert de siste spekulasjonene, men har tidligere vært åpen rundt sin bruk av Botox for å bevare et ungdommelig utseende.  

– Hun tar botox og leppefillere hver tredje måned. Hun vil ha fyldige lepper og høye kinnben, det er signaturlooken hennes, har en kilde fortalt til nettstedet InTouch, ifølge Hollywoodlife. 

I fjor skal den formfulle skjønnheten angivelig også ha gitt gavekort på Botox i julegave til sine ansatte. 

- Kim har alltid tilbudt kosmetiske forbedringer gratis, men i stedet for å bruke penger på barnevaktene, de personlige assistentene, hushjelper og kokker, har hun i år bestemt seg for å gi gavekort på botox-klinikker, fortalte en kilde ifølge Fox News.

FORELDRE: Kim Kardashian og ektemannen Kanye West har datteren North (2) og sønnen Saint sammen. Fansen har foreløpig ikke fått se den halvannen måned gamle sønnen.  Foto: NTB scanpix
FORELDRE: Kim Kardashian og ektemannen Kanye West har datteren North (2) og sønnen Saint sammen. Fansen har foreløpig ikke fått se den halvannen måned gamle sønnen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Slanker seg etter fødselen

TV-skjønnheten legger sjelden skjul på at hun er opptatt av å bevare et flott ytre. Selv om det kun er halvannen måned siden hun fødte sønnen Saint, avslørte hun på Twitter at hun har gått ned 14 kilo siden fødselen.

#TBT strolling down Robertson Blvd.

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

- Jeg er så opprømt! Nå har jeg gått ned 14 kilo, men det gjenstår 18 kilo! Jeg er så fokusert, skrev tobarnsmoren på Twitter.

Videre avslørte TV-stjernen hvor mange kilo hun la på seg under svangerskapet. Samtidig røpet hun at hun ikke vil slutte med slankingen når hun veier det samme som før hun ble svanger med sønnen.

- Jeg la på meg cirka 27 kilo under graviditeten, men jeg har veid cirka 4,5 kilo mer enn tidligere de siste årene. Så nå er det på tide virkelig å nå målet mitt, twitret hun.

LES OGSÅ: Kim Kardashian vil gå ned over 30 kilo etter graviditeten 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer