Hva har skjedd med Keiras midje?

Fimstjernens kjole forbløfftet tilskuerne.

TOK MED EKTEMANNEN: Keira Knightley dro på motevisning med sin ektemann James Righton. Foto: Cau-Rochon-Vollet/SIPA/All Over
TOK MED EKTEMANNEN: Keira Knightley dro på motevisning med sin ektemann James Righton. Foto: Cau-Rochon-Vollet/SIPA/All Over Vis mer

SEOGHØR.NO: Keira Knightley (28) er kjent for sine mange spennende og elegante antrekk, men det var  verken stoffet eller mønstrene som fikk tilskuerne til å sperre øynene opp i Paris.

På Chanelvisningen under moteuken i den franske hovedstaden ankom Keira i en hvit kjole, som fikk midjen hennes til å virke enda smalere enn noensinne.

Det har fått flere til å bekymre seg for filmstjernens helse.

Terapeuten Marisa Peer sier imidlertid til Daily Mail at hun ikke tror «Love Actually»-skuespilleren lider av spiseforstyrrelser.- Hun har en kroppstype som er veldig uvanlig. Hun har små bryster og er naturlig slank. Det ser ikke ut som om hun lagrer fett rundt midjen eller overkroppen.

Peer advarer imidlertid Keiras mange unge fans om å prøve å kopiere henne og andre kvinnelige kjendiser med liknende antrekk.

- Problemene begynner når unge jenter ser på henne og bilder som dette, og vil ha den samme midjen, selv om det ikke er deres naturlige kroppstype.

Til sin oppsiktsvekkende Chanel-kjole hadde Keira valgt en håndveske fra samme merke.

Skuespilleren har selv ikke kommentert kjolen.

LES OGSÅ: - Alt er så forskjellig fra da jeg var liten