SKJØNNHET: Julia Roberts har blitt kåret til én av de 50 vakreste kvinnene i verden hele 11 ganger av People Magazine. Foto: Stella Pictures
SKJØNNHET: Julia Roberts har blitt kåret til én av de 50 vakreste kvinnene i verden hele 11 ganger av People Magazine. Foto: Stella PicturesVis mer

Hva har skjedd med Julia Roberts?

Har superstjernen problemer i ekteskapet igjen?

SEHER.NO: En uvanlig tynn Julia Roberts ble i helgen observert joggende, nedover gatene i Malibu.

Skuespillerinnen kan skilte med å ha vært på People Magazines liste over verdens mest sexy kvinner gjentatte ganger, men så ikke plagsomt glamourøs ut i caps og joggeshorts.

Forbipasserende ble vitne til en svært mager Julia, med pipestilkete ben og innhule kinn, og var  langt fra den veldreide skjønnheten vi kjenner fra filmer som ”Pretty Woman” og ”Erin Brockovich”.

Sist vi opplevde at 42-åringen raste ned i vekt var i 2006, da hun ifølge britiske Grazia Magazine ble nødt til å oppsøke Oprah Winfrey for å få ekteskapsråd etter en heftig krangel med Danny Moder. Oprah fungerte da som ekteskapsmegler og fikk paret til å begynne å kommunisere igjen.

Kan det være ekteskapsproblemer som er årsaken til trebarnsmorens store vekttap også denne gangen?

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901!

LES OGSÅ:
Muskler og alt raste av meg