Hva har skjedd med Jessica Simpson?

Viste fram blåmerke på Instagram.

MØRKT HÅR OG BLÅMERKE: Mange fans bekymret seg da Jessica Simpson la ut et bilde av seg selv med det som ser ut til å være et blåmerke på armen. Foto: Instagram
MØRKT HÅR OG BLÅMERKE: Mange fans bekymret seg da Jessica Simpson la ut et bilde av seg selv med det som ser ut til å være et blåmerke på armen. Foto: Instagram Vis mer

SEOGHØR.NO: Popstjernen Jessica Simpson (34) har fått mange fans til i bekymre seg for hennes ve og vel, etter at hun la ut et bilde på Instagram, hvor hun knapt er til å kjenne igjen.

Den vanligvis så sprudlende blondinen la onsdag ut et alvorlig bilde av seg selv med mørkt hår og det som ser ut til å være et stort blåmerke på armen.

Come On Baby, Light My Fire ...

A photo posted by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

«Come On Baby, Light My Fire ...» skriver hun kryptisk i teksten til bildet, hvor det også står flere glass med det som ser ut som drinker på bordet.

«Er det et blåmerke på armen hennes?» skriver en fan som kaller seg «esther_j_esau».

«Hun ser ut som et lik» kommenterer en annen bruker som kaller seg «glfgirl13».

FORELSKET: Jessica Simpson og ektemannen Eric Johnson viser ofte sin kjærlighet på Instagram. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Jessica Simpson og ektemannen Eric Johnson viser ofte sin kjærlighet på Instagram. Foto: Stella Pictures Vis mer

Bildet kommer kort tid etter at Jessica og ektemannen Eric Johnson (35) - som har barna Maxwell Drew og Ace Knute sammen - la ut «Fify Shades of Grey»-inspirerte bilder av seg selv.

V-Day #FIFTYSHADESOFJOHNSON

A photo posted by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

«I'm so in love with you #FIFTYSHADESOFJOHNSON,» skriver Jessica til et av bildene, men også disse vakte reaksjoner blant fansen.

«Er ikke dette å gå litt langt?», «Kan dere elske uten å ta en selfie så hele verden får se det?», «Hvem i all verden tar disse bildene?», «Det er det merkeligste jeg har sett hele Valentines day,» er noen av kommentarene som hagler mot paret.

Jessica har foreløpig ikke kommentert de siste bildene av seg selv, eller fansens bekymringer.

LES OGSÅ: La ut frekke bilder av seg selv og ektemannen