Hva har skjedd med Jessica Simpson?

Viste fram blåmerke på Instagram.

MØRKT HÅR OG BLÅMERKE: Mange fans bekymret seg da Jessica Simpson la ut et bilde av seg selv med det som ser ut til å være et blåmerke på armen. Foto: Instagram
MØRKT HÅR OG BLÅMERKE: Mange fans bekymret seg da Jessica Simpson la ut et bilde av seg selv med det som ser ut til å være et blåmerke på armen. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Popstjernen Jessica Simpson (34) har fått mange fans til i bekymre seg for hennes ve og vel, etter at hun la ut et bilde på Instagram, hvor hun knapt er til å kjenne igjen.

Den vanligvis så sprudlende blondinen la onsdag ut et alvorlig bilde av seg selv med mørkt hår og det som ser ut til å være et stort blåmerke på armen.

«Come On Baby, Light My Fire ...» skriver hun kryptisk i teksten til bildet, hvor det også står flere glass med det som ser ut som drinker på bordet.

«Er det et blåmerke på armen hennes?» skriver en fan som kaller seg «esther_j_esau».

«Hun ser ut som et lik» kommenterer en annen bruker som kaller seg «glfgirl13».

Bildet kommer kort tid etter at Jessica og ektemannen Eric Johnson (35) - som har barna Maxwell Drew og Ace Knute sammen - la ut «Fify Shades of Grey»-inspirerte bilder av seg selv.

«I'm so in love with you #FIFTYSHADESOFJOHNSON,» skriver Jessica til et av bildene, men også disse vakte reaksjoner blant fansen.

«Er ikke dette å gå litt langt?», «Kan dere elske uten å ta en selfie så hele verden får se det?», «Hvem i all verden tar disse bildene?», «Det er det merkeligste jeg har sett hele Valentines day,» er noen av kommentarene som hagler mot paret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer