ENORM FORSKJELL: Det er ingen tvil om at Jennifer Anistons hake nå er langt mer fremtredende enn den var da hun spilte i filmen Leprechaun i 1993. Foto: All Over Press
ENORM FORSKJELL: Det er ingen tvil om at Jennifer Anistons hake nå er langt mer fremtredende enn den var da hun spilte i filmen Leprechaun i 1993. Foto: All Over PressVis mer

Hva har skjedd med Jennifers hake?

Noe er ikke helt som før...

SEHER.NO: At Hollywood-kvinnene fikser litt på utseendet er ingen stor hemmelighet, men hvorfor noen ønsker seg hakeimplantat er mer enn vi kan fatte og begripe...

Det virker det likevel som Jennifer Aniston (39) har gjort, for som bildene viser er det stor forskjell på Friends-stjernens hake i dag sammenlignet med for femten år siden.

I hennes første spillefilm Leprechaun fra 1993 er den populære skuespillerinnens hake både kortere, smalere og rundere enn den er i dag.

Dagens Jennifer har imidlertid en hake som vil gjøre morderen i Skrik-filmene og skuespillerdatteren Rumer Willis grønne av misunnelse.

I flere diskusjonsfora på nettet spekuleres det i hva som ligger bak Jennifers nye utseende. For selv om de fleste av oss har forandret seg mye fra 1990-tallet, er det begrenset hvor stor forskjell en ny frisyre, fem kilo og nappede øyenbryn kan utgjøre.

- Hun har fikset på haken, noe som er synd. Da Friends begynte på TV pleide hun å se skikkelig søt ut. Nå har hun gått ned i vekt og fått hakeimplantat. Hun ødela fullstendig det hun hadde av pent utseende, sier en av debattantene.

Tror du at Jennifer har hakeimplantat? Si din mening i avstemningen!

LES OGSÅ: - Implantatet er åpenlyst

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no