FØR OG NÅ: Ray Liotta vakte oppsikt da han dukket opp på SAG Awards i helgen. Bildet til høyre er fra 2005.  Foto: NTB scanpix
FØR OG NÅ: Ray Liotta vakte oppsikt da han dukket opp på SAG Awards i helgen. Bildet til høyre er fra 2005. Foto: NTB scanpixVis mer

- Hva har skjedd med «Goodfellas»-stjernen?

Ray Liotta overrasket med svært glatt ansikt på SAG Awards.

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld gikk prisutdelingen Screen Actors Guild Awards, også kjent som SAG Awards, av stabelen i Hollywood.

Det var festfylt stemning på Shrine Auditorium i Los Angeles, og kjendisene strømmet til med sine lekreste antrekk. 

Det var imidlertid ikke alle som fikk positive reaksjoner etter oppmøtet på prisutdelingen. 

Ray Liotta (61), som spilte rollen som Henry Hill i mafiafilmen «Goodfellas» fra 1990, overrasket da han dukket opp med et svært glatt ansikt under helgens SAG Awards. 

- Hva i alle dager, er det Ray Liotta? Hva har skjedd med ansiktet hans? skriver en forvirret fan på Twitter.

- Det ser ut som ansiktet hans er i ferd med å sprekke dersom han smiler, skriver en annen.

Det tok heller ikke lang tid før det begynte å ta av i sosiale medier med diverse sammenligninger. 

Ifølge Daily Mail gikk Hollywood-stjernen rettens vei mot et hudpleieselskap i 2014, etter at de brukte før-og-etter bilder av ham i en reklamekampanje. 

Skuespilleren hevdet at selskapet med navn Nerium International promoterte produktet med bilder av ham, og hevdet at han hadde brukt en rynkekrem fra deres selskap i kun 30 dager for å få et glatt og ungdommelig ansikt.

Saken fortsetter under bildet.

MAFIA-BRØDRENE: Robert De Niro og Ray Liotta spilte hovedrollene i den populære 90-tallsfilmen. 
 Foto: Mary Evans Picture
MAFIA-BRØDRENE: Robert De Niro og Ray Liotta spilte hovedrollene i den populære 90-tallsfilmen. Foto: Mary Evans Picture Vis mer

Gjenforent

«Goodfellas», som på norsk er kjent under navnet «Mafiabrødre», er basert på en bok av den tidligere gangsteren Henry Hill og handler om hans oppvekst og liv som en del av mafiaen i USA.

Siden premieren i 1990 har filmen flere ganger blitt kåret til tidenes beste. 

I april i fjor fikk fansen et hjertelig gjensyn med sine helter, da skuespillerne fra filmen ble gjenforent under Tribeca-filmfestivalen i New York. 

Bortsett fra skuepiller Joe Pesci (72) og regissør Martin Scorsese (73) var de fleste av filmens stjerner tilstede, inkludert Robert De Niro og hovedrolleinnehaver Ray Liotta.

Fra scenen underholdt Liotta publikum blant annet med å fortelle hvordan det var å møte den virkelige Henry Hill, som han spiller i filmen.

- Han takket meg for at jeg ikke fikk ham til å se ut som en drittsekk. Jeg svarte «har du sett filmen?», sa Liotta til latter fra salen.

GJENFORENING: Manusforfatter Nicholas Pileggi, Ray Liotta, Lorraine Bracco, Robert De Niro, Paul Sorvino og Jon Stewart under Tribeca Film Festival i New York City.  Foto: Reuters
GJENFORENING: Manusforfatter Nicholas Pileggi, Ray Liotta, Lorraine Bracco, Robert De Niro, Paul Sorvino og Jon Stewart under Tribeca Film Festival i New York City. Foto: Reuters Vis mer

LES OGSÅ: Leonardo og Kate ble gjenforent 18 år etter «Titanic»

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.