Hva har skjedd med «Friends»-stjernen?

De forbipasserende kjente knapt igjen den tidligere sjarmøren.

IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: Det var ikke mange som dro på kjensel på «Friends»-stjernen Matthew Perry, da han troppet opp på gaten med uflidd hår og skjegg. Foto: Stella/All Over
IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: Det var ikke mange som dro på kjensel på «Friends»-stjernen Matthew Perry, da han troppet opp på gaten med uflidd hår og skjegg. Foto: Stella/All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Matthew Perry (41) sjarmerte på 90-tallet millioner av kvinnelige TV-seere gjennom sin rolle som Chandler Bing i TV-serien «Friends» - eller «Venner for livet» som den ble kalt i Norge.

Men da skuespilleren tidligere i høst dukket opp på gaten i Los Angeles etter et legebesøk, var han knapt til å kjenne igjen fra glanstiden.

Med bustete hår, briller og kraftig skjeggvekst, var det en svært uformell antrukket Perry som kom ut av legekontoret i Beverly Hills.

Bildet fikk fansen til å bekymre seg for at skuespilleren som tidligere har vært innlagt på avveningsklinikk for sitt rusmisbruk, igjen hadde fått personlige problemer.

Frykten ble styrket etter at det de siste ukene ble kjent at Perry har solgt unna tre av sine hjem i California.

Det siste skal ifølge nettsiden Radaronline.com ha blitt lagt ut for salg for over 30 millioner kroner.

Perry har selv ikke kommentert ryktene om helseproblemer, men viste seg i forrige uke på gaten i tilsynelatende langt bedre form.

Radaronline.com hevder understreker at ingenting tyder på at det er pengeproblemer som er grunnen til at Perry selger unna husene sine.

Nylig skal han kjøpt en villa til over 50 millioner kroner i Hollywood Hills-området i Los Angeles.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Slik gikk hun ned 18 kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer