STOLT AV KURVENE: Christina Aguilera har tidligere ikke lagt skjult på at hun er stolt av sine naturlige kurver. Her er hun i juni i 2009. Foto: Stella Pictures
STOLT AV KURVENE: Christina Aguilera har tidligere ikke lagt skjult på at hun er stolt av sine naturlige kurver. Her er hun i juni i 2009. Foto: Stella PicturesVis mer

Hva har skjedd med Christina?

Popstjernen er knapt til å kjenne igjen

SEHER.NO: Popstjernen Christina Aguilera (29) har tidligere blitt hyllet for ikke å forsøke å gjemme sine naturlige kurver, men nå ser det ut til at også "Dirrty"-sangeren har satt seg selv på slankekur.

I romjulen dukket nemlig 29-åringen opp i en syltynn utgave under en handletur i Beverly Hills, og nyttårsaften festet hun i Las Vegas iført en kort kjole som viste at hun har gått ned flere kilo.

Vekt-tapet får mange av Christinas fans til å riste på hodet, og den britiske avisen Daily Mail sammenligner henne med TV-stjernen Nicole Richie, som lenge har slitt med spiseforstyrrelser.

- Christinas tidligere frodige byste virker mindre enn vanlige og beina hennes ser veldig tynne ut, skriver de.

Christina skal tidligere ha uttalt at hun hater slankekurer fordi hun er for glad i mat.

- Jeg kan ikke engang kutte ned på karbohydrater, fordi jeg ser så glad i det, sa hun i fjor ifølge Daily Mail.

Avisen spekulerer i om det store vekt-tapet har sammenheng med Aguileras kommende rolle i filmen "Burlesque" - hvor hun spiller en burlesk-danserinne.

Aguilera er gift med plateselskap-direktøren Jordan Bratman, som hun har sin snart to år gamle søn Max Leon med.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   


LES OGSÅ: Christina havnet i bilulykke