Hva har skjedd med Christina?

Den talentfulle sangerinnen Christina Aguilera er nesten ikke til å kjenne igjen.

<strong>OPPSVULMET:</strong> Christina Aguilera opptrådte på «the Michael Forever Tribute Concert» for å minnes Michael Jackson på Millennium Stadium i England denne helgen. Foto: All Over Press
OPPSVULMET: Christina Aguilera opptrådte på «the Michael Forever Tribute Concert» for å minnes Michael Jackson på Millennium Stadium i England denne helgen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Noe må ha skjedd med sangerinne Christina Aguilera (30) for da hun nylig opptrådte på scenen i England for å minnes Michael Jackson så hun direkte ufresh ut.

Den talentfulle damen har lagt på seg en betydelig andel kilo siden «Genie In a Bottle»-glanstiden på 90-tallet, og har måttet tåle stygge bemerkninger fra blant andre Kelly Osbourne (26) for hennes nye utseende.

- Kanskje hun bare er i ferd med å bli den feite bitchen hun alltid var født til å bli. Aguilera ser ut som Snookis skandinaviske kusine, har Osbourne tidligere sagt til britiske Daily Mail.

I april i år ble skilsmissen med eksen Jordan Bratman (34), som hun har sønnen Max (3) med, godkjent og for tiden er Christina kjæreste med gitarist Matthew Rutler (25).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se hvem Scarlett dater her  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer