Hva har skjedd med Bullocks ansikt?

Den mystiske klumpen på Sandra Bullock setter i gang spekulasjoner.

NY KJEVE: Kjeven til Sandra Bullock skaper overskrifter. På bildet til høyre er hun slik hun så ut denne uken, på bildet til venstre er hun under Oscar-utdelingen i slutten av februar.  Foto: Stella Pictures/All over press
NY KJEVE: Kjeven til Sandra Bullock skaper overskrifter. På bildet til høyre er hun slik hun så ut denne uken, på bildet til venstre er hun under Oscar-utdelingen i slutten av februar. Foto: Stella Pictures/All over press Vis mer
SEHER.NO: Sandra Bullock (46) har i en årrekke figurert på lister over verdens mest sexy skuespillerinner og får aller mest positiv oppmerksomhet for sitt utseende.

Nye bilder av stjernen på shopping i New York, har imidlertid skapt overskrifter av en helt annen grunn.

- Bullock, så mindre attraktiv ut da hun forlot hjemme i New York for å gjøre noen ærend. Faktisk hadde den 46 år gamle Oscar-vinneren en ganske uvanlig klump, skriver engelske Daily Mail, som også trykker bilder som viser klumpen enda bedre enn bildene vi har tilgang til.

Se bildene her. (Ekstern link)

Skuespillerinnen ser på bildene ut som om hun forsøker å skjule ansiktet. Bildene viser at hun har klumpen på begge kinnene, men den er hakket større på høyre kinnet.

Spekulasjonene om hva klumpene skuldes er i full gang. Så langt har det ikke kommet noen konklusjon på hva som er årsaken, men det er likevel langt fra sikkert at den er veldig alvorlig for skuespilleren.

Sannsynligvis har hun en kraftig tannpine, men forklaringen kan også være langt enklere, som at hun gnisser tenner,  spiser på godteri eller at hun rett og slett har veldig muskuløse kjever. Vi får håpe forklaringen er så enkel...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brukte parykk mellom beina