- Hva har skjedd med brystene hennes?

«Friends»-stjernens nye stil får ryktene til å svirre.

VEKKER OPPSIKT: Det var ikke bare Courteney Cox' berømte ansikt tilskuerne stirret på da hun tirsdag dukket opp på settet til sin TV-serie «Cougar Town». Foto: FameFlynet
VEKKER OPPSIKT: Det var ikke bare Courteney Cox' berømte ansikt tilskuerne stirret på da hun tirsdag dukket opp på settet til sin TV-serie «Cougar Town». Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «Friends»-stjernen Courteney Cox (47) har hatt en tung tid etter at hun i 2010 skilte seg fra ektemannen David Arquette.

Men til tross for at hun har hatt det turbulent på hjemmefronten, kan Courteney glede seg over sukss for sin TV-serie «Cougar Town», hvor hun spiller hovedrollen som en travel alenemor.

Da Courteney tirsdag møtte opp på settet til innspillingen av årets sesongavslutning på Long Beach i California, sperret tilskuerne øynene opp.

I sin hvite kjole så det nemlig ut til at Courteneys bryster hadde blitt merkbart større.

Bildene har fått flere medier til å spekulere i om 47-åringen har fått kunstig hjelp til å forstørre puppene.

- Når ble brystene hennes så store? skriver nettsiden celebslam.com i en kommentar.

Courteney er imidlertid ikke den eneste av de tidligere «Friends»-stjernene som har gjennomgått store forandringer i det siste.

Matthew Perry - som spilte Chandler Bing i den populære 90-talls serien - var knapt til å kjenne igjen da han i fjor dukket opp i Los Angeles med bustete hår, skjegg og briller.

Denne gangen viste imidlertid ikke Courteney ikke like mye av brystene, som da det gikk helt galt i bølgene i fjor vår.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hva har skjedd med «Friends»-stjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer