- Hva har skjedd med brystene hennes?

Nye bilder av TV-stjernen vekker oppsikt.

UHELDIG INNGREP?: Både fans og internasjonal presse reagerte på bildene av det som ser ut til å være en innsynkning i det ene brystet til skuespilleren Tori Spelling, da hun møtte opp på en kjendisfest i New York tirsdag. Foto: All Over Press
UHELDIG INNGREP?: Både fans og internasjonal presse reagerte på bildene av det som ser ut til å være en innsynkning i det ene brystet til skuespilleren Tori Spelling, da hun møtte opp på en kjendisfest i New York tirsdag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling (37) har ikke lagt skjul på at hun for flere år siden skaffet seg silikoninnlegg i brystene.

Men nå spør fansen seg om inngrepene kan ha slått negativt tilbake på skuespilleren, som de siste årene har vært med i dokusåpen «Tori & Dean», sammen med ektemannen Dean McDermott.

Også flere medier har reagert på nye bilder av Tori, hvor det ser ut som det ene brystet har sunket sammen på siden.

- Hva har skjedd med brystene hennes? Er dette resultatet av et nytt besøk hos hennes plastiske kirurg som har gått galt?, skriver avisen Daily Mail.

Allerede før Tori innrømmet inngrepet for to år siden skal mote-eksperter i Hollywood ha kommentert de første tegnene på at hun hadde fått en innsunket brystkasse, som følge av en mislykket operasjon.

Tori selv har imidlertid ikke kommentert påstandene, men har ikke gjort noe for å endre på kroppen sin etter dette, ifølge Daily Mail.

- Det virket ikke som om hun ville rette på dem, kanskje fordi hun hadde fått nok av operasjoner, skriver den britiske avisen.

Etter at de nye bildene fra en kjendisfest i New York tirsdag dukket opp, råder imidlertid avisas skjønnhetseksperter Tori til å vurdere å prøve å rette opp inngrepet, eller droppe vide utringninger i fremtiden.

- Den kjolen var ikke rett valg for henne, spesielt når hun ikke engang vil løfte brystene med en BH, skriver avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er sjalu hele tiden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer