NESTEN IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: Britney Spears viser seg fram i ny utgave på forsiden av bladet «Women's Health». Bildet til venstre er tatt i september før ryktene om plastisk kirurgi begynte å løpe. Foto: Fame Flynet/Faksimile Womans Health
NESTEN IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: Britney Spears viser seg fram i ny utgave på forsiden av bladet «Women's Health». Bildet til venstre er tatt i september før ryktene om plastisk kirurgi begynte å løpe. Foto: Fame Flynet/Faksimile Womans HealthVis mer

Hva har skjedd med Britneys ansikt?

Popstjernen er ikke til å kjenne igjen.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Britney Spears reklamerer på sin Twitter-side for den nye utgaven av bladet Woman's Health, hvor hun pryder forside iført en liten bikini.

I bladet forteller «Toxic»-sangerinnen hvordan hun trener og spiser for å holde seg i form, men det er ikke dietten hennes som vekker mest oppsikt.

Den populære artistens ansikt er nemlig nesten ikke til å kjenne igjen.

Det har igjen fått ryktene om at Britney har fikset på utseendet til å svirre.

- Hvorfor gjør hun dette?

Allerede i september - rett etter at Britney besøkte Norge for å lansere sin nye undertøyskolleksjon - begynte mange å spekulere over nye bilder av popstjernen.

Kritikerne var overbevist om at Britney har tatt botox og har gjennomgått en neseoperasjon.

- Hvorfor botox, Britney? Du er så vakker, du trenger ikke det! skrev en bruker på Twitter.

- Wow, hva har skjedd med nesen til Britney? twitret en annen person.

Avisen Daily Mail mener forandringene også kan skyldes at hun har blitt kraftig retusjert på bildet.

Hard trening

Hovedpersonen har ikke kommentert ryktene, men sier til Woman's Health at hun takker sitt disiplinerte treningsprogram for sitt friske utseende.

- Jeg starter gjerne med 20 minutter løping. deretter trener jeg med lette vekter, før det blir øvelser som situps og push-ups. Så avslutter jeg med tøying.

UNG FORSIDEMODELL: Slik så Britney Spears ut da hun poserte for bladet Rolling Stone i 1999, kun 18 år gammel. Foto: Faksimile
UNG FORSIDEMODELL: Slik så Britney Spears ut da hun poserte for bladet Rolling Stone i 1999, kun 18 år gammel. Foto: Faksimile Vis mer

- Jeg liker også å holde meg i form med å danse.

Britney hevder hun også forsøker å holde seg til sunn mat.

«Rå mat som sushi er en av mine favoritter. Jeg spiser også alle typer frukt. Men jeg har en svakhet - søt te». sier hun ifølge nettsiden Contactmusic.

LES OGSÅ: Her er Britney Spears i Norge

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.