PIPESTILKER: Nadine Coyle har gått kraftig ned i vekt siden hun flyttet til LA i fjor, og det er svært lite igjen av popstjernens tidligere så velformede bein.
PIPESTILKER: Nadine Coyle har gått kraftig ned i vekt siden hun flyttet til LA i fjor, og det er svært lite igjen av popstjernens tidligere så velformede bein. Vis mer

Hva har skjedd med beina hennes?

Nadine Coyles radmagre bein vekker bekymring.

SEHER.NO: «Girls Aloud»-stjernen Nadine Coyle (24) har lenge vært kjent for sine yppige former, men den siste tiden har hennes dalende vekt skapt bekymring blant fansen.

I månedene som har gått har nemlig popstjernen blitt tynnere og tynnere, og ferske bilder avslører at det er svært lite igjen av hennes tidligere så formfulle bein, skriver Daily Mail.

24-åringen er for tiden bosatt i LA hvor hun jobber med sitt solo-album, og vektpresset i kjendisbyen har ført til at hun har fulgt en beinhard diett det siste året.

Blant annet sjokkerte sangfuglen fansen i fjor, da hun dro opp en vekt for å veie maten sin under et måltid på Hollywod-restauranten The Ivy.

Siden den gang har altså Coyle gått enda mer ned i vekt, og britiske medier frykter nå at presset på den unge stjernen har blitt for stort.

Ifølge bandkollega Kimberley Walsh er ambisjonene til Coyle skyhøye, og sangerinnen mener at venninnens arbeid med soloplaten har ført til at «Girls Aloud» har måttet utsette sitt platecomeback.

- Nadine må komme tilbake fra LA. Vi trenger å prate sammen og få til noen avtaler, sier hun.

Nadine på sin side har benektet at det er hun som er årsaken til utsettelsen, men ifølge kilder er det tydelig at det er hennes opphold i LA som er problemet. 

De andre bandmedlemmene har regelmessig kontakt og ser hverandre når de ikke jobber med sine individuelle prosjekter, men Nadine holder dem tilbake. Hun er så fjern fra bandet at hun virker som om hun har forlatt gruppa allerede. Nadine er misunnelig. En gang i tiden var hun hovedpersonen i bandet, den tabloidene skrev om. Nå har alle glemt henne, sier en kilde.

Nadine er ikke den første i «Girls Aloud» som har fått kritikk for sin slanke ramme. Bandkollega Nicola Roberts har også fått mye oppmerksomhet på grunn av sin tynne kropp, og i februar gikk hun ut i pressen og nektet for at hun «sulter seg selv».

Det samme gjelder Cheryl Cole, som tidligere har innrømmet at hun har problemer med vekten og har sett svært mager ut etter utroskapsskandalen til ektemannen i forrige måned.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 
 
LES OGSÅ: - Jeg sulter meg ikke