HVA HAR SKJEDD?: Ansiktet til Rupert Everett var fri for hans velkjente panne-rynker, skjegget var borte og det gråsprengte håret var erstattet med brunt, da Everett besøkte "the Martha Stewart Show" nylig.
HVA HAR SKJEDD?: Ansiktet til Rupert Everett var fri for hans velkjente panne-rynker, skjegget var borte og det gråsprengte håret var erstattet med brunt, da Everett besøkte "the Martha Stewart Show" nylig. Vis mer

Hva har skjedd med ansiktet

Har Rupert Everett tatt plastisk kirurgi?

SEHER.NO: Hva har skjedd med "My Best Friends Wedding"-stjerne Rupert Everetts (49)ansikt? var nok spørsmålet mange stilte seg da han nylig stilte opp på "The Martha Stewart Show" i USA.

Den britiske skuespilleren, som lenge har vært en ivrig forkjemper for homofile skuespilleres rettigheter, har bestandig vært kjent for sitt barske utseende og sjarmerende smil.

Og 49-åringen har vært et godt eksempel på at skuespillere kan eldes med stil. Frem til nå...

Få ville nemlig kjent igjen skuespilleren om de så han i dag, skriver Daily Mail.

Hans tidligere gråsprengte hår har plutselig blitt mørkebrunt og hans grå skjeggvekst er borte. '

Men det var nok huden hans som vekket mest oppmerksomhet.

Både kinn og panne, hvor han for kun 18 måneder siden hadde rynker, var helt glatte, som hos et lite barn.

Venner hevder at det kun er en sunn livsstil som har gjort at Everett har holdt seg så godt, men ifølge en plastisk kirurg Star Magazine har snakket med "ser det nesten ut som om han har fått en rolle i "House of Wax 2".

Ifølge kirurgen ser Everett minst ti år yngre ut enn han gjorde for et år siden, og rykter skal nå ha det til at skuespilleren har latt seg inspirere av sine gode venner Madonna og Donatella Versace, og lagt seg under kniven.

Likevel benekter Everetts talspersoner at han har gjennomført plastisk kirurgi.

- Hvorfor skulle Robert trenge plastisk kirurgi? Han er en vakker mann og han kan til og med spille en vakker kvinne på en fantastisk måte. Slike spekulasjoner er latterlige, han har ikke gjort noe og han trenger det ikke, sier talsmannen til stjernen.

Everett er for tiden med i stykket "Blithe Spirit" på Broadway.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Uelsket og ubrukt