Kris Jenner:

«Hva har skjedd med ansiktet hennes?»

Mener realitystjernen er ugjenkjennelig.

REAGERER: Sesongpremieren av «The Kardashians» får nettet til å koke. Foto: Joel C Ryan/Invision/AP/NTB
REAGERER: Sesongpremieren av «The Kardashians» får nettet til å koke. Foto: Joel C Ryan/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Kardashian/Jenner-familien dukker titt og ofte opp i medias søkelys, og det kan til tider virke som at hver minste lille ting familien gjør, er av interesse.

I nesten 16 år har familien vært å se på tv-skjermer verden over, og tidligere denne uken var det premiere på den tredje sesongen av realityserien «The Kardashians».

Det ser derimot ut til at mye har skjedd siden forrige sesong. Flere mener nemlig at familiens overhode, Kris Jenner (67), er ugjenkjennelig i den nyeste episoden.

Et klipp av Jenner som trøster datteren Kim Kardashian (42) har fått nettet til å koke, og det spekuleres nå på om 67-åringen nylig har lagt seg under kniven.

Det er en kjent sak at flere fra Kardashian/Jenner-slekten gjerne tar grep for å fikse på utseendet. Minstemann Kylie Jenner (25) fikk mye oppmerksomhet da hun innrømmet å ha tatt fillers i leppene.

Også Khloé Kardashian (38) har tidligere åpnet seg om da hun gjennomgikk en neseoperasjon.

Denne gangen mener flere at det har gått for langt. I sosiale medier blir «momager»-Jenner sammenliknet med skuespiller Liza Minnelli (77).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.