- Hva har skjedd med ansiktet hennes?

Heftige spekulasjoner om Bristol Palin har operert seg.

FØR/ETTER: Bildet til venstre ble tatt i fjor sommer. Tirsdag så ansiktet hennes helt annerledes ut. Foto: All Over Press
FØR/ETTER: Bildet til venstre ble tatt i fjor sommer. Tirsdag så ansiktet hennes helt annerledes ut. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Da Bristol Palin (20) dukket opp på den røde løperen under Candie's Foundations gallamiddag tirsdag, var det mange som sperret øynene opp.

20-åringen viste frem sin nye, slankere figur. Men det var ansiktet som stjal det meste av oppmerksomheten.

Nettsteder som Perez Hilton, Us Magazine, The Frisky og Gawker spekulerer nå heftig i om den unge kjendisen har benyttet seg av plastisk kirurgi. Palins kinnben var mye mer fremtredende enn tidligere, og samtidig så kjeven svært annerledes ut.

«Er det virkelig deg, Bristol Palin?», skriver UsMagazine.com, og spør hva det er som har skjedd med ansiktet hennes.

Bristol, som er politikeren Sarah Palins datter, var tidligere med i USA-versjonen av «Skal vi Danse». Den gangen klaget hun over at alle de andre deltagerne gikk ned i vekt, men ikke henne.

Den siste tiden har likevel 20-åringen sett slankere ut enn tidligere, uten at hun har avslørt hvordan hun har fått det til.

Det har heller ikke kommet noen kommentar på den angivelige skjønnhetsoperasjonen fra Palin-leiren.Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Raser etter vektmobbingen