<strong>FØR/NÅ:</strong> Bildet til venstre er tatt for ikke lenge siden. Bildet til høyre ble tatt denne uken. Forandringen er sjokkerende. Foto: Stella Pictures / All Over Press
FØR/NÅ: Bildet til venstre er tatt for ikke lenge siden. Bildet til høyre ble tatt denne uken. Forandringen er sjokkerende. Foto: Stella Pictures / All Over Press Vis mer

Hva har skjedd med ansiktet hennes?

Men 17 år gamle Ali Lohan nekter for å ha operert seg.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lindsay Lohans 17 år gamle lillesøster Ali sjokkerte da hun lot seg fotografere tidligere denne uken - og det uten å si ett ord.

Da Ali viste seg fram i Beverly Hills, så hun fullstendig annerledes ut enn slik vi er vant til å se henne. Blant annet var leppene større, og ansiktet mye smalere.

Men stjernen selv hevder hun ikke har lagt seg under kniven.

- Jeg kan bekrefte at Aliana Lohan ikke har operert seg. Som en ung jente som vokser opp, er det naturlig at hennes ansikt forandrer seg, forteller Alexis Borges, som representerer Lindsays lillesøster, til E! News.

Også Lindsay forteller til nettstedet at lillesøsteren ikke har vært gjennom plastisk kirurgi.

Likevel er ikke alle overbevist. Den anerkjente plastikkirurgen Jon Turk mener 17-åringen må ha gjort noe med sitt eget utseende. Turk har tidligere ikke jobbet med Lohan.

- De mest åpenbare forandringene er nesen og haken. Det ser ut som hun har foretatt en nesekorreksjon, og fått hakeimplantater, som gir henne en smalere og mer definert nese, samt en tydeligere hake, sier han til Us Weekly.

- Det kan også virke som ansiktet har blitt løftet ved hjelp av kirurgi eller Botox, legger Turk til.

Ali begynte karrieren som modell som 3-åring, men er nok mest kjent for realityserien «Living Lohan».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Stjal Pippas bryllupskjole

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer