Melanie Brown:

- Hva har skjedd med ansiktet ditt, Mel B?

Fansen er forvirret etter Mel Bs opptreden på den røde løperen.

STRAM I MASKA: Melanie Brown har tidligere innrømmet å ha fått utført ikke-kirurgisk ansiktsløft. Likevel er fansen overrasket over stjernens svært stramme og glatte ansikt. Foto: NTB scanpix
STRAM I MASKA: Melanie Brown har tidligere innrømmet å ha fått utført ikke-kirurgisk ansiktsløft. Likevel er fansen overrasket over stjernens svært stramme og glatte ansikt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Spice Girls-stjernen Melanie Brown (43), bedre kjent som Mel B, har hatt et turbulent år etter det bitre bruddet med ektemannen Stephen Belafonte (42).

Selv om det har vært den endeløse dramatikken rundt skilsmissen som har preget overskriftene, vekker 43-åringen nå oppmerksomhet for noe helt annet.

Da hun møtte opp for å hedre «America's Got Talent»-kollega Simon Cowell (58) onsdag, da han fikk sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame, reagerte mange på hennes svært glatte ansikt.

Saken fortsetter nedenfor.

MEL B: Spice Girls-stjernen Melanie Brown var ikledd en lekker rosa kjole da hun dukket opp på rød løper for å støtte TV-kollegaen. Foto: NTB scanpix
MEL B: Spice Girls-stjernen Melanie Brown var ikledd en lekker rosa kjole da hun dukket opp på rød løper for å støtte TV-kollegaen. Foto: NTB scanpix Vis mer
SMILTE TIL FOTOGRAFENE: Mel B så imidlertid litt stiv i maska ut på arrangementet i Los Angeles onsdag. Foto: NTB scanpix
SMILTE TIL FOTOGRAFENE: Mel B så imidlertid litt stiv i maska ut på arrangementet i Los Angeles onsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer

Har hun lagt seg under kniven?

Ifølge The Sun anklager flere fans henne for å ha fikset på utseendet. Reaksjonene har haglet under en video hun selv har delt fra arrangementet på sin Instagram-profil.

«For mye botox. Du var nydelig før. Ikke bli avhengig av de greiene», skriver en, mens en annen følger etter:

«Hva har skjedd med ansiktet ditt, Mel B? Du ser veldig annerledes ut».

En tredje person påpeker at hun ikke lenger ligner på seg selv, og sammenligner henne med rapstjernen Lil' Kim (43), som har fikset på mye i ansiktet de siste årene.

«Det ser ikke ut som Mel. Jeg trodde det var Lil' Kim først. Jeg elsker Mels ansikt, men hun har gjort for mye med det», skriver Instagram-brukeren under denne videoen:

Yesssss

Et innlegg delt av Mel B (@officialmelb)

Ansiktsløft til 45 000 kroner

Den tidligere popstjernen har tidligere innrømmet at hemmeligheten bak den stramme huden hennes, er et ikke-kirurgisk ansiktsløft. Ifølge Daily Mail koster behandlingen omkring 45 000 norske kroner.

Hun har selv delt et bilde på Instagram mens behandlingen ble utført.

«Jeg elsker at man ikke trenger å gjøre noe drastisk og at man ikke trenger å legge seg under kniven. Det er viktig at vi snakker mer om dette, slik at folk vet at det er tryggere og mer naturlige måter der ute», skrev hun.

Bittert brudd

Det var i mars i fjor det ble kjent at Mel B og ektemannen gjennom ti år, Stephen Belafonte, skulle skilles.

Siden den gang har det dukket opp en rekke nye detaljer som har vekket oppsikt. Stjernen anklaget blant annet eksmannen for utroskap, vold og mishandling, mens han svarte med å si at hun ruset seg foran barna.

I tillegg til uenigheter mellom det tidligere ekteparet, toppet det hele seg da Spice Girls-stjernen ble saksøkt av sin egen barnevakt, Lorraine Gilles, for ærekrenkelse.

Gilles anklaget Mel B for å ha forført henne med alkohol da hun var kun 18 år gammel, ifølge tabloidavisen Daily Mail.

Hun hevdet videre at 43-åringen hadde servert henne alkohol, for så å ha tatt henne med på gruppesex.

- Mitt seksuelle og profesjonelle forhold til Melanie varte i cirka sju år, frem til september i fjor. De eneste gangene jeg og Stephen hadde sex, var da Melanie instruerte ham til å gjøre det, skal det ha stått i rettsdokumentene, ifølge Independent.

SPICE GIRLS: Mel B, Geri, Victoria, Emma og Mel C utgjorde den populære jentegruppa Spice Girls, som på 1990-tallet erobret verden med sin dansbare pop. Foto: NTB scanpix
SPICE GIRLS: Mel B, Geri, Victoria, Emma og Mel C utgjorde den populære jentegruppa Spice Girls, som på 1990-tallet erobret verden med sin dansbare pop. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg er lykkeligere

Nylig røpet artisten at hun kommer til å gi ut en bok der hun forteller om sitt turbulente ekteskap med Belafonte.

- Det har vært som å gå til terapi. Heldigvis hjelper min kjære venn, Louise, meg å skrive. Det er ikke sånn at jeg bare slenger dritt, men jeg håper å nå ut til noen som kan kjenne seg igjen og få dem til å føle seg sterkere.

- Hvis man er i et dårlig, giftig eller usunt forhold, har blitt traumatisert eller føler seg fanget, så er det mulig å komme seg ut av det. For meg tok det nesten ti år, men jeg kom meg ut og jeg er lykkeligere, har hun sagt, ifølge Contactmusic.

Saken fortsetter nedenfor.

UENIGHETER: Mel B og eksmannen ble enige å dele omsorgen for datteren Madison. Det er imidlertid en av de få tingene de ble enige om da de gikk hver til sitt. Foto: NTB scanpix
UENIGHETER: Mel B og eksmannen ble enige å dele omsorgen for datteren Madison. Det er imidlertid en av de få tingene de ble enige om da de gikk hver til sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

I skilsmissepapirene sto standardfrasen «uforenlige forskjeller» oppført som hovedgrunn til bruddet, men allerede tre år før skilsmissen svirret det rykter om at Stephen var voldelig mot kona.

Spekulasjonene ble senere avvist av begge parter.

- Jeg har det veldig bra, var veldig dårlig, men mye bedre nå. Og forresten så ville ektemannen min aldri ha lagt hånd på meg, sorry for at dette [svaret] drøyet så lenge, men enhver respons fyrer bare oppunder ryktene, hevdet Melanie Brown overfor Instagram-følgerne sine før jul i 2014.

Det tidligere ekteparet har ett barn sammen, Madison (6), som de fikk i 2011.

LES OGSÅ: Legger seg flat etter kritikkstorm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer