Hva har skjedd med ansiktet ditt, Lil' Kim?

Var stram i maska under Nina Skarra-visning i New York.

INNGREP: Eksperter hevder at rapperen skal ha utført flere kosmetiske inngrep på ansiktet. Bildet til venstre er tatt i 2009, mens bildet til høyre ble knipset under Nina Skarra-visningen i forrige uke. Foto: Stella Pictures / All Over Press
INNGREP: Eksperter hevder at rapperen skal ha utført flere kosmetiske inngrep på ansiktet. Bildet til venstre er tatt i 2009, mens bildet til høyre ble knipset under Nina Skarra-visningen i forrige uke. Foto: Stella Pictures / All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da den norske designeren Nina Skarra holdt visning under moteuka i New York i forrige uke, fikk hun celebert besøk av rapperdama Lil' Kim (38), som slo seg ned på første rad.

Nå får 38-åringen tyn fra amerikansk hold, både for bekledning og for sitt noe stramme ansiktsparti.

I en video som har blitt lagt ut på YouTube er ikke CelebTV-programleder Kelli Zink nådig i sin kritikk.

- Vi vet ikke helt hva som foregår med rapperens ansikt, men da hun dukket opp på moteuka i New York så man tydelig at hun hadde fått noe gjort - og vi er ikke sikker på om hun har oppnådd det resultatet hun hadde ønsket, sier hun i det knappe ett minutt lange klippet.

Programlederen antyder også til at hun har lysnet huden.

- Ansiktet er definitivt strammere, og huden hennes ser mye lysere ut, sier hun videre.

Heller ikke Lil'Kims antrekk, bestående av et langt, stramt silkeskjørt og åpen skjorte med silkekorsettliknende vest slo an hos CelebTV.

- Hallo Lil' Kim, det er moteuke - og du sitter på første rad!

Se videoklippet nederst i saken!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Lil' Kim hevder hun kommuniserer med B.I.G 15 år etter hans død  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer